Wolters

Wolters Kluwer Twinfield: Flexibel boekhouden voor iedereen

Online boekhouden via Wolters Kluwer Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier een administratie gevoerd en kan informatie gedeeld worden met een administratie- of accountantskantoor. Wolters Kluwer Twinfield wordt geroemd door zowel Gartner als IDC.

Wolters Kluwer Twinfield is schaalbaar, gebruiksvriendelijk, veilig, vooruitstrevend en eenvoudig te koppelen.

Wat biedt de koppeling met Wolters Kluwer Twinfield?

Loonjournaalposten worden automatisch geïmporteerd in je administratie!

Type Koppeling

Webservice

Over Wolters Kluwer

Wolters Kluwer Twinfield is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten.

Prijzen van deze software

Voor het gebruik van de koppeling worden er geen kosten in rekening gebracht. Per maand wordt er wel een abonnementsvorm gehanteerd. Voor deze abonnementsvormen kun je terecht op: https://www.twinfield.nl/abonnementen-beschrijvingen-2017/

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde abonnementsvormen worden door Twinfield in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, cultuur & sport, retail, financiele & dienstverlening, horeca, onderwijs & training, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, water & afval, groothandel, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geplaatst door Stefan Lardenoije
op 31/07/2018
Heel handig, eenmalige inrichting, daarna geen handmatige boekingen meer in de financiële administratie.
  • Geen handmatige journaalposten meer
  • Nog niet bekend
Geplaatst door Suzan
op 31/07/2018
Super fijn om een koppeling te kunnen maken met Twinfield. Na het goedkeuren van de loonrun gaat meteen de journaalpost naar Twinfield. Koppeling werkt top.
  • Meteen na goedkeuren loonrun in Twinfield. Geen handmatige acties meer nodig
  • Bij het verwijderen van een loonrun in Loket.nl wordt de journaalpost niet overschreven, maar dubbel geboekt.

Jouw recensie over Wolters Kluwer Twinfield

Bekijk ook eens

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.

(4)
OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

Fluxility Logo