unidis
unidis

Type koppeling: Webservice

Website: www.unidis.nl

Wat biedt deze koppeling: Taskmanager van Unidis maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

De Loonjournaalpost automatisch in de administratie van al uw cliënten?

Nadat je de salarisverwerking voor jouw cliënten hebt verzorgt, zullen de bijbehorende loonjournaalposten in de afzonderlijke administraties verwerkt moeten worden. Met Taskmanager is het mogelijk om deze loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties. Hierdoor bespaar je tijd, en is de kwaliteit altijd 100% gelijk aan de kwaliteit van de loonjournaalpost. Het handmatig inboeken van de loonjournaalpost behoort definitief tot het verleden, en de boeking is direct na de verloningen beschikbaar in de administraties. Daarnaast zijn allerlei controles en rapportages (aan jouw en/of cliënten) te automatiseren. Minder inspanning als nu met volledige controle over het proces.

Over de organisatie

UNIDIS is ervaren specialist in automatisering van administratieve en logistieke processen met o.a. Loket.nl voor het MKB. Wij hebben een betrokken team van proactieve professionals. Onze verkoopadviseurs, consultants en servicedeskmedewerkers bieden u deskundig advies, implementeren de software en ondersteunen u waar nodig.

Samen kiezen we voor de juiste oplossing, zorgen we dat alles duidelijk is en laten we pas los als je er zelf mee kan werken. Met UNIDIS kom je echt verder!

UNIDIS is een Gold partner van BPM Software, de producent van Taskmanager.