verzuimsignaal logo
Een verzuimvolgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter
VerzuimSignaal is een verzuimvolgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter. VerzuimSignaal is ontwikkeld en vormgegeven door experts met een jarenlange ervaring in de arbo- en verzuimmarkt. Zij zijn zich bewust van de ontwikkelingen en behoeften die leven in de markt. Dit bewustzijn zorgt er voor dat bij de (door)ontwikkeling van deze applicatie de nadruk blijft liggen op gebruiksvriendelijkheid. VerzuimSignaal is volledig webbased en biedt een hoge mate van beschikbaarheid. Je kunt, waar je ook bent, overal en 24 uur per dag inloggen. Extra investeringen in hard- en software zijn daardoor niet nodig.
Wat biedt deze koppeling
Op basis van de klantwens worden organisatie, werknemer en verzuimgegevens gesynchroniseerd. Dit gebeurt voor organisatie en werknemergegevens dagelijks, voor verzuim gebeurt dit meerdere malen per dag.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
i-Signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt cloud verzuimsoftware onder de naam VerzuimSignaal en is onderdeel van Unit4. VerzuimSignaal is een verzuimvolgsysteem dat geschikt is voor iedere organisatie die verzuim op een professionele en adequate manier wil terugdringen, of je nu werkgever, arbodienstverlener, bedrijfsarts of verzuimverzekeraar bent. Meer dan 200.000 gebruikers zijn je voorgegaan in het begeleiden van ruim 2.000.000 werkende Nederlanders in VerzuimSignaal. Hiermee is VerzuimSignaal de grootste (front-office) verzuimapplicatie voor actief verzuimbeheer.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
R&R

R&R is meer dan alleen planning, R&R geeft winkelmanagers via slimme planningssoftware inzicht in de productiviteit en loonkosten.

AccountView

Visma Software levert een solide basis en/of geïntegreerde oplossing voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, CRM, HRM en salarisverwerking.

APG

APG is een pensioenuitvoerder die voor zijn opdrachtgevers het pensioen regelt van 4,5 miljoen mensen.