VerzuimSignaal

Een verzuimvolgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter

VerzuimSignaal is een verzuimvolgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter. VerzuimSignaal is ontwikkeld en vormgegeven door experts met een jarenlange ervaring in de arbo- en verzuimmarkt. Zij zijn zich bewust van de ontwikkelingen en behoeften die leven in de markt. Dit bewustzijn zorgt er voor dat bij de (door)ontwikkeling van deze applicatie de nadruk blijft liggen op gebruiksvriendelijkheid. VerzuimSignaal is volledig webbased en biedt een hoge mate van beschikbaarheid. Je kunt, waar je ook bent, overal en 24 uur per dag inloggen. Extra investeringen in hard- en software zijn daardoor niet nodig.

Wat biedt deze koppeling?

Op basis van de klantwens worden organisatie, werknemer en verzuimgegevens gesynchroniseerd. Dit gebeurt voor organisatie en werknemergegevens dagelijks, voor verzuim gebeurt dit meerdere malen per dag.

Type Koppeling

Webservice

Over het bedrijf achter deze koppeling

i-Signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt cloud verzuimsoftware onder de naam VerzuimSignaal en is onderdeel van Unit4. VerzuimSignaal is een verzuimvolgsysteem dat geschikt is voor iedere organisatie die verzuim op een professionele en adequate manier wil terugdringen, of je nu werkgever, arbodienstverlener, bedrijfsarts of verzuimverzekeraar bent. Meer dan 200.000 gebruikers zijn je voorgegaan in het begeleiden van ruim 2.000.000 werkende Nederlanders in VerzuimSignaal. Hiermee is VerzuimSignaal de grootste (front-office) verzuimapplicatie voor actief verzuimbeheer.

Prijzen van deze software

De kosten voor de eenmalige implementatie bedragen ca. €1100,-. De kosten voor het gebruik van de koppeling bedragen €125,- per maand. Daarnaast worden er kosten in rekening gebracht per actief dienstverband (werknemer). Dit begint bij €8,- per medewerker per jaar.

 

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door VerzuimSignaal in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, agrosector, bouw & installatie & infrastructuur, cultuur & sport, retail, energie, financiele & dienstverlening, horeca, onderwijs & training, kinderopvang, vervoer & post & opslag, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, ict & media & communicatie, onroerend goed, water & afval, groothandel, industrie, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Bekijk ook eens

Dataspace

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag.

Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

L1NDA

L1NDA is dé online personeelsplanner van Nederland en maakt plannen weer leuk. Door te plannen met L1NDA bespaar je tot 75% tijd en 4% op loonkosten door inzicht in belangrijke cijfers als loonkosten en arbeidsproductiviteit.