logo-victa1

Type koppeling:
CSV

Wat biedt deze koppeling:
De data over gehele klantenbestand heen kan worden ingelezen in het dashboard.

Een vliegende start bij een adviesgesprek

Het Loket.nl werkgeversdashboard is een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie, geconfigureerd en geoptimaliseerd voor uw Loket.nl omgeving, zonder nood aan kennis van de interne structuren van de onderliggende database.

Het invoeren van data in Loket.nl is voor veel gebruikers dagelijkse kost. Al deze data samen vormt een schat aan informatie, tenminste als de juiste verbanden worden gelegd. Om deze verbanden te kunnen leggen is het werkgeversdashboard ontwikkeld. Hierbij kun je gegevens uit Loket.nl uploaden, over het gehele eigen klantenbestand heen, waarmee je snel en eenvoudig inzicht hebt in zaken als de loonkosten, organisatiekenmerken, bezetting, interne mobiliteit, beloningen (salaris) of leasegegevens van een bedrijf of van je totale klantenbestand.

Dit dashboard geeft je handvatten voor een vliegende start bij een adviesgesprek. Je kunt een klant met deze gegevens proactief adviseren en het biedt mogelijkheden om snel in te spelen op actuele ontwikkelingen.

Over de organisatie

Victa is een dedicated QlikView solution provider. Onze dienstverlening is 100% gericht op QlikView. Wij bieden een compleet aanbod van QlikView professional services: QlikView software, QlikView consultancy, QlikView opleidingen en QlikView helpdesk. Victa wil al haar klanten ontzorgen op het gebied van informatievoorziening en management dashboarding. Dit doen we met de intuïtieve Business Intelligence software van QlikView. Het maken van standaard QlikView modellen op ERP-applicaties is een duidelijk expertisegebied.