victa logo
Een vliegende start bij een adviesgesprek
Het Loket.nl werkgeversdashboard is een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie, geconfigureerd en geoptimaliseerd voor jouw Loket.nl omgeving, zonder nood aan kennis van de interne structuren van de onderliggende database.

 

Het invoeren van data in Loket.nl is voor veel gebruikers dagelijkse kost. Al deze data samen vormt een schat aan informatie, tenminste als de juiste verbanden worden gelegd. Om deze verbanden te kunnen leggen is het werkgeversdashboard ontwikkeld. Hierbij kun je gegevens uit Loket.nl uploaden, over het gehele eigen klantenbestand heen, waarmee je snel en eenvoudig inzicht hebt in zaken als de loonkosten, organisatiekenmerken, bezetting, interne mobiliteit, beloningen (salaris) of leasegegevens van een bedrijf of van je totale klantenbestand.

 

Dit dashboard geeft je handvatten voor een vliegende start bij een adviesgesprek. Je kunt een klant met deze gegevens proactief adviseren en het biedt mogelijkheden om snel in te spelen op actuele ontwikkelingen.

Wat biedt deze koppeling
De data over het gehele klantenbestand heen kan worden ingelezen in het dashboard.
Type Koppeling
CSV
Over het bedrijf achter deze koppeling
Victa is een dedicated QlikView solution provider. De dienstverlening is 100% gericht op QlikView. Victa biedt een compleet aanbod van QlikView professional services: QlikView software, QlikView consultancy, QlikView opleidingen en QlikView helpdesk. Victa wil al haar klanten ontzorgen op het gebied van informatievoorziening en management dashboarding. Dit doet Victa met de intuïtieve Business Intelligence software van QlikView. Het maken van standaard QlikView modellen op ERP-applicaties is een duidelijk expertisegebied.
Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
ATPS

Een compleet en flexibel systeem voor tijdregistratie gecombineerd met toegangscontrole. De krachtige rekenmodule zorgt voor een feilloze verwerking van je cao- en bedrijfsreglementen.

Belastingdienst

Loket.nl geeft salarisgegevens automatisch door aan de Belastingdienst.

Bedrijfsrooster

Bedrijfsrooster ontzorgt en verbindt teams door overzicht en gebruiksgemak bij de planning van mensen en middelen, urenregistratie en verlof en verzuim.