Workbee

Workbee: Maak optimaal gebruik van je systemen

Als ondernemer wil je het liefst geen tijd verdoen met het telkens weer invoeren van dezelfde gegevens in verschillende systemen. Je hebt wel wat beters te doen en de kans op fouten neemt alleen maar toe. Het zou toch veel makkelijker zijn als je alle systemen en applicaties die je gebruikt kon koppelen aan elkaar. Workbee doet dat voor je!

Wat biedt de koppeling met Workbee?

Workbee verbindt simpelweg vrijwel alle salaris-, verzuim-, HRM- en planningsapplicaties in de cloud met elkaar. Eenvoudig, snel en veilig! Workbee brengt jouw data van A naar Bee. De synchronisatie kan eenmaal per dag of desgewenst vaker plaatsvinden. Zo hoef je alles maar één keer in te voeren en zijn zakenpartners altijd op de hoogte van de actuele cijfers en data. Dat voorkomt foutjes, frustratie en onnodige facturen die later weer verrekend moeten worden.

Neem contact met Workbee op via deze link. Eén van onze accountmanagers zal je dan zo spoedig mogelijk benaderen. De accountmanager zal met jou de wensen doornemen en de mogelijkheden aangeven. Na akkoord gaat Workbee aan de slag om op basis van de aangeleverde gegevens de koppeling te realiseren. Na korte test wordt de koppeling in productie genomen en wordt de gewenste informatie uitgewisseld.

Type Koppeling

Webservice

Over Workbee

De organisatie is in 2012 opgericht door Gary Lanzalotti. Hij werkt al jaren in de HR branche met diverse applicaties. Geconfronteerd met het telkens dubbel invoeren van gegevens is het idee voor Workbee ontstaan. Een digitaal postkantoor waardoor invoer op één plek mogelijk werd terwijl andere van dezelfde data gebruik maken. Vandaag de dag is Workbee een organisatie die dagelijks koppelingen voor organisaties realiseert op het gebied van onder andere HRM-, salaris-, planning- en verzuimapplicaties. Dit levert organisaties grote tijdwinst op, waarmee veel geld bespaard wordt!

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die door Workbee in rekening gebracht worden zijn via de website op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Branches: accountancy & administratie, agrosector, bouw & installatie & infrastructuur, cultuur & sport, retail, energie, financiele & dienstverlening, horeca, onderwijs & training, kinderopvang, vervoer & post & opslag, gezondheidszorg & maatschappelijke dienstverlening, ict & media & communicatie, onroerend goed, water & afval, groothandel, industrie, persoonlijke & dienstverlening & non & profit, zakelijke dienstverlening

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Jouw recensie over Workbee

Bekijk ook eens

App van de maand

BPM Software

BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties.

Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

OneLinQ

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen.

bluecarpetSnelstart