workforcepro logo
Met zo min mogelijk inspanningen een kwalitatief hoogstaande personeelsplanning
Waarom blijven werken met ingewikkelde spreadsheets voor personeelsroosters? WorkForce Pro is speciaal ontwikkeld voor het maken van personeelsplanningen en het registreren van gewerkte uren. Automatische controle op wetgeving, cao en de juiste communicatie met werknemers leveren een hogere tevredenheid op.

 

WorkForce Pro is gemaakt om in korte tijd en met zo min mogelijk inspanningen een kwalitatief hoogstaande personeelsplanning te maken.

 

Werken met WorkForce Pro biedt veel voordelen, zoals:

  • kosten besparen door efficiënter inzetten van werknemers
  • eenvoudig en interactief communiceren met werknemers over roosters, beschikbaarheid en verzoeken
  • vereenvoudigen en verbeteren
Wat biedt deze koppeling
Je kunt met de koppeling gemakkelijk de gegevens van je werknemers importeren/inlezen vanuit Loket.nl naar WFP. Daarnaast kun je de variabele gegevens in WFP importeren. En andersom kun je de (gewerkte) uren, verlofuren, tijdregistratie exporteren van WFP naar Loket.nl. Door deze automatisering hoef je niet meer de gegevens over te typen en ontstaat er synergie tussen Loket.nl en WFP. Dit levert een significante tijdbesparing op.
Type Koppeling
Webservice
Over het bedrijf achter deze koppeling
WorkForce Pro wordt ontwikkeld door ICT- en softwarebedrijf Korton Group. Cloud oplossingen en softwareapplicaties van enterprisekwaliteit worden toegankelijk gemaakt voor middelgrote bedrijven. Korton heeft ook een eigen software ontwikkelafdeling. De ontwikkelaars werken daar aan nieuwe software oplossingen. Deze hebben een essentiële waarde voor onder meer bedrijven en instellingen die met complexe personeelsroostering te maken hebben. Korton focust zich op vervoer, hotels, sportaccommodaties en dagrecreatie. Je kunt WorkForce Pro afnemen vanaf honderd in te plannen werknemers.

Activeren van deze koppeling
Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.
Bekijk ook eens
MONI

Om het overzicht te bewaren is een goede administratie onmisbaar. Dat is vaak tijdrovend en kostbaar, maar MONI kan je helpen!

MUIS Software

Voorkom handmatig invoeren van loonjournaalposten in je online boekhoudpakket! Met de koppeling tussen Loket.nl en iMUIS Online kun je loonjournaalposten automatisch inlezen.

Yuki

Een boekhoudplatform waarbij de administratieve verwerking volledig geïntegreerd is met een automatische documentherkenning.