Workforce Pro

Logo Workforce Pro

Workforce Pro

Type koppeling:
Webservice en bestandimport

Wat biedt deze koppeling:

  • Je kunt met de koppeling gemakkelijk de gegevens van je medewerkers importeren/inlezen vanuit Loket.nl naar WFP. Daarnaast kun je de variabele gegevens in WFP importeren. En andersom kun je de (gewerkte) uren, verlofuren, tijdregistratie exporteren van WFP naar Loket.nl. Door deze automatisering hoef je niet meer de gegevens over te typen en ontstaat er synergie tussen Loket.nl en WFP. Dit levert een significante tijdbesparing op!

Workforce Pro

Waarom blijven werken met ingewikkelde spreadsheets voor personeelsroosters? WorkForce Pro is speciaal ontwikkeld voor het maken van personeelsplanningen en het registreren van gewerkte uren. Automatische controle op wetgeving, cao en de juiste communicatie met medewerkers leveren een hogere tevredenheid op.

WorkForce Pro is gemaakt om in korte tijd en met zo min mogelijk inspanningen een kwalitatief hoogstaande personeelsplanning te maken.

Werken met WorkForce Pro biedt veel voordelen, zoals:

  • kosten besparen door efficiënter inzetten van medewerkers;
  • eenvoudig en interactief communiceren met medewerkers over roosters, beschikbaarheid en verzoeken;
  • vereenvoudigen en verbeteren

Over de organisatie

WorkForce Pro wordt ontwikkeld door ICT- en softwarebedrijf Korton Group. Onze cloud oplossingen en softwareapplicaties van enterprisekwaliteit maken wij toegankelijk voor middelgrote bedrijven. Korton heeft ook een eigen software ontwikkelafdeling. Onze ontwikkelaars werken daar aan nieuwe software oplossingen. Deze hebben een essentiële waarde voor onder meer bedrijven en instellingen die met complexe personeelsroostering te maken hebben. We focussen op vervoer, hotels, sportaccommodaties en dagrecreatie. Je kunt WorkForce Pro afnemen vanaf honderd in te plannen medewerkers.