Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Altijd op de hoogte van wijzigingen in cao’s en andere belangrijke regelingen

Met 2Xplain ben en blijf je altijd op de hoogte van wijzigingen in de cao’s en andere regelingen die voor jou en/of je klanten van toepassing zijn. Dat kan door middel van een directe koppeling (API) tussen Loket.nl en de CAObase van 2Xplain.

Niet alleen de cao’s die in je salarisadministraties zijn opgenomen, maar ook aan die cao’s gerelateerde cao’s of regelingen (pensioen, Paww, fondsen) worden in CAObase automatisch aangemerkt als ‘Mijn cao’s’. Dat zijn dus de voor cao’s en regelingen die voor jou relevant zijn. Daar hoef je niets voor te doen. Loket.nl ondersteunt niet alles wat 2Xplain meldt m.b.t. cao’s. Hier vind je meer informatie over het cao onderhoud in Loket.nl.

Wat biedt de koppeling met 2Xplain?

·         Wijzigingen meteen en op maat in je e-mailbox

Als in CAObase een wijziging wordt doorgevoerd (onderhandelingsakkoord, aanmelding bij het ministerie, algemeen verbindend verklaring, premie-overzicht) ontvang je daarover dezelfde avond een e-mailalert. In die e-mail wordt vermeld voor welke van je relaties die melding relevant is (voor wie de desbetreffende cao geldt).

·         Maandelijkse mutaties op maat

Je kunt maandelijks in één overzicht zien voor welke door jou te verwerken cao’s en gerelateerde regelingen in die maand een loon- of premiewijziging moet worden doorgevoerd.

·         Ook andere cao’s te raadplegen

Naast de cao’s die je in jouw salarisadministraties gebruikt kun je ook elke andere gewenste cao of regeling raadplegen of aan ‘Mijn cao’s’ toevoegen.

·         Toegang tot meer informatie

Je hebt onbeperkt toegang tot alle vakinformatie in de 2Xplain PayRoll Kennisbank PRO. Deze kennisbank bevat:

  • Dagelijks nieuws
  • Vakblad ‘PayRoll Magazine
  • Kennisbankmodules met ruim 1000 pagina’s uitlegcontent op de gebieden inleiding recht, arbeidsrecht, Sociale zekerheid, loonheffing, pensioen, internationaal
  • Modellenbank (voorbeelddocumenten en -contracten)
  • CAObase
  • Facultatief is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor juridische ondersteuning

Type koppeling

RESTful API

Over 2Xplain

2Xplain betekent uitleggen en dat is ook precies wat ze bij 2Xplain doen. Ze maken ingewikkelde informatie toegankelijk voor HR- en salarisprofessionals en leren die professionals hoe ze daarbij zelf effectief kunnen communiceren. De praktijk van de professionals staat altijd centraal. Niet voor niets zijn het enkele professionals zelf geweest, die in 1998 besloten de informatievoorziening zelf te gaan verzorgen. Inmiddels is 2Xplain gegroeid tot een team van ruim 30 trainers, docenten en auteurs, die allen hun sporen in de praktijk hebben verdiend. 

2Xplain is begonnen als uitgeverij van het vakblad PayRoll Magazine en later van de CAObase. In de loop van de jaren is de opleidingstak erbij gekomen en verder uitgegroeid. Inmiddels wordt er een heel breed aanbod aan (vak-)opleidingen en kennisgerichte trainingen verzorgd.

Ook verzorgt 2Xplain trainingen op het gebied van effectief communiceren. Dit helpt mensen meer uit hun in- en externe contacten te halen. Deze communicatietrainingen worden gedaan onder de naam Rhetorica. Met Rhetorica aan boord beschikt 2Xplain over 70 jaar ervaring, die begon met cursussen ‘spreken in het openbaar’. 

Prijzen

Loket.nl gebruikers krijgen 5% korting op het hoofdlicentietarief (van de geldende catalogusprijs). Voor exacte prijzen verwijzen we je graag door naar de website van 2Xplain via onderstaande button.

Activeren van deze koppeling

Klik op de button hieronder voor meer informatie over het activeren van de koppeling.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over 2Xplain

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

online magazine overstappen
Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure