Koppelingen met Loket.nl

Met meer dan 75 actieve koppeling met andere bedrijfsapplicaties neemt Loket.nl veel werk uit handen. Vanuit bijvoorbeeld tijdregistratiesystemen worden uren automatisch ingelezen in de salarisadministratie en journaalposten worden automatisch ingelezen in het financiële systeem.

Wil jij als softwareleverancier koppelen met Loket.nl?

Je kunt hier filteren op de juiste branche en type software waarnaar je op zoek bent.

Filter op software:
Filter op branche:
Zoeken:
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
koppelingen
Edubookers

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

Mijnrooster

Mijnrooster is een online oplossing om personeelsplanningen overzichtelijk te houden.

(1)
Exact Online

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Exact Online geeft je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer.

(1)
Visionplanner

Met Visionplanner kun je dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen in één programma.

(1)
Fluxility

Fluxility specialiseert zich in maatwerk-applicaties en biedt een totaalpakket van consultancy, ontwikkeling en onderhoud. Door te communiceren via korte lijnen en gebruik te maken van bestaande systemen is het bouwen van maatwerk-applicaties efficiënt en betrouwbaar.

TimeChimp

TimeChimp is een urenregistratietool en ‘alles’ daaromheen. Naast uren kun je o.a. ook uitgaven en ritten registreren, projecten beheren, resources plannen, offertes maken en overuren bijhouden.

Duinker Automatisering

Duinker Automatisering BV biedt een modulaire tijdregistratie- en planning tool inclusief registratie van verlof, verzuim en overuren.

Shiftbase

Met Shiftbase kun je online een personeelsplanning maken, gewerkte uren registreren en je personeelsadministratie beheren.

skednet

HROffice Contracts is een gemakkelijke, overzichtelijke manier voor het opstellen van digitale contracten en contractbeheer. Altijd eenvoudig een online overzicht van alle opgestelde en lopende contracten en mutaties.

Koppeling bestaat nog niet?