Koppelingen met Loket.nl

Met meer dan 75 actieve koppeling met andere bedrijfsapplicaties neemt Loket.nl veel werk uit handen. Vanuit bijvoorbeeld tijdregistratiesystemen worden uren automatisch ingelezen in de salarisadministratie en journaalposten worden automatisch ingelezen in het financiële systeem.

Wil jij als softwareleverancier koppelen met Loket.nl?

Je kunt hier filteren op de juiste branche en type software waarnaar je op zoek bent.

Filter op software:
Filter op branche:
Zoeken:
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
koppelingen
Mijnrooster

Mijnrooster is een online oplossing om personeelsplanningen overzichtelijk te houden.

(1)
Visionplanner

Met Visionplanner kun je dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen in één programma.

(1)
Fluxility

Fluxility specialiseert zich in maatwerk-applicaties en biedt een totaalpakket van consultancy, ontwikkeling en onderhoud. Door te communiceren via korte lijnen en gebruik te maken van bestaande systemen is het bouwen van maatwerk-applicaties efficiënt en betrouwbaar.

Heilbron

Profiteren van een prettige korting op zowel je basis- als aanvullende verzekering. Daarnaast profiteer je van o.a. persoonlijk advies en een 24/7 bereikbare helpdesk met zorgspecialisten van Heilbron.

De Digitale Gesprekscyclus

De Digitale Gesprekscyclus is een e-HRM oplossing voor organisaties die bezig zijn met doelstellingen, functioneren, beoordelen, competenties en de ontwikkeling van medewerkers.

VCSW

Door de koppeling met Loket.nl heeft VCSW de unieke mogelijkheid om geautomatiseerd alle bestaande regelingen op het gebied van de sociale wetgeving te controleren.

VerzuimSignaal is een verzuimvolgsysteem met volledige integratie van de Wet Verbetering Poortwachter.

(1)
Workbee

Vergeet het dubbel invoeren van HRM en verzuimgegevens en laat Workbee je applicaties eenvoudig en veilig met elkaar koppelen. Dit is wat Workbee voor jou doet voor vrijwel alle salaris-, verzuim-, HRM- en planningsapplicaties.

Talent Manager helpt organisaties om inzicht te krijgen in het talent en ontwikkelpotentieel van medewerkers.

Koppeling bestaat nog niet?