Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

AccountView: Flexibiliteit en inzicht in administratieve software

Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Naast Visma Connect en Visma Software zijn ook bekende organisaties als Raet, Roxit, ProActive, Davilex, Idella en Pinkweb onderdeel van de Visma-groep. Visma werd in januari 2019 de titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van ’s werelds beste wieler- en schaatsteams.

In Nederland werken al meer dan 40.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector met Visma. Het portfolio bevat onder meer AccountView, Visma.net, Visma eAccounting, Visma Servera, Visma Teleboekhouden, Mamut One en Davilex.

AccountView Business is de oplossing voor de accountant die flexibiliteit en inzicht van zijn administratieve software eist. Met deze meest complete basisuitvoering van AccountView richt je jouw administratiepakket geheel naar eigen inzicht in. Hierdoor kun je altijd op de voor u efficiëntste manier werken. Bovendien integreer je het eenvoudig met je urenregistratie en relatiebeheer om zodoende over volledige managementinformatie te beschikken. AccountView Business kent standaard vijf tot een onbeperkt aantal gelijktijdig werkende gebruikers.

Wat biedt de koppeling met AccountView?

Gebruikers van deze koppeling kunnen loonjournaalposten rechtstreeks ophalen in AccountView.

Type Koppeling

OAuth koppeling

Over Visma Software

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië. Met meer dan 9.500 medewerkers, 900.000 klanten en een netto-omzet van 1.199 miljoen euro in 2018 is Visma een van Europa’s toonaangevende softwarebedrijven.

Prijzen van deze software

De prijzen van deze software en het gebruik van de koppeling zijn op aanvraag. De module samenstellingen en prijzen van AccountView lopen namelijk heel ver uiteen.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over AccountView

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure