Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Asperion: Online boekhouden

Asperion levert Software-as-a-Service voor financiële en administratieve toepassingen voor het MKB en de accountancy. Naast de complete boekhouding (SRA gecertificeerd) worden oplossingen geboden voor het scannen, herkennen en automatisch boeken van boekstukken, uren registratie en facturatie. Dit is ook mogelijk voor verkoop orders, voorraad, inkoop orders, productie etc.

Asperion behoort tot één van de eerste cloudleveranciers die het keurmerk Zeker-OnLine mogen voeren hetgeen gebruikers van Asperion software diensten een extra zekerheid geeft dat hun gegevens veilig en professioneel worden beheerd en dat de continuïteit van de dienst wordt gewaarborgd.

Het kunnen importeren van loonjournaalposten is een functie die standaard, dus zonder extra kosten, aanwezig is in elk Asperion pakket.

Wat biedt de koppeling met Asperion?

Loonjournaalposten, voorzien van grootboekrekeningen en eventuele kostenplaatsen uit Loket.nl kunnen geïmporteerd worden in elke Asperion administratie.

Type Koppeling

RESTful API.

Over Asperion

Asperion is al méér dan 15 jaar actief op de Nederlandse markt met online boekhoudproducten. De doelstelling van Asperion is helder: 100% online software ontwikkelen voor het MKB, ZZP en accountancy sector waarbij gestreefd wordt naar veel functionaliteit, groot gebruiksgemak en een helpdesk die écht helpt.

Prijzen van deze software

De kosten voor het gebruik van de applicatie bedragen voor ondernemers in het MKB €12,50 per administratie per maand en voor accountants- en administratiekantoren €3,- per administratie per maand.

De kosten voor het gebruik van de applicatie verschillen per product. Voor ondernemers in het MKB gelden terugkerende kosten vanaf €12,50 per maand. Accountancy is maatwerk en o.b.v. het aantal administraties. Op de website kun je de meest actuele prijzen terugvinden.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door Asperion in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Asperion

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

online magazine overstappen
Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure