Asperion

Asperion: Pure cloud oplossingen voor het MKB en de accountancy

Asperion levert Software-as-a-Service voor financiële en administratieve toepassingen voor het MKB en de accountancy. Naast de complete boekhouding (SRA gecertificeerd) worden oplossingen geboden voor het scannen, herkennen en automatisch boeken van boekstukken, uren registratie en facturatie. Dit is ook mogelijk voor verkoop orders, voorraad, inkoop orders, productie etc.

Asperion behoort tot één van de eerste cloudleveranciers die het keurmerk Zeker-OnLine mogen voeren hetgeen gebruikers van Asperion software diensten een extra zekerheid geeft dat hun gegevens veilig en professioneel worden beheerd en dat de continuïteit van de dienst wordt gewaarborgd.

Het kunnen importeren van loonjournaalposten is een functie die standaard, dus zonder extra kosten, aanwezig is in elk Asperion pakket. Vanuit Loket.nl kunnen loonjournaalposten aangeleverd worden, voorzien van grootboekrekeningen en eventuele kostenplaatsen, in de vorm van XML bestanden die direct in elke Asperion administratie ingelezen kunnen worden. Dat bespaart veel werk terwijl de kans op het maken van invoerfouten wordt uitgesloten.

Wat biedt de koppeling met Asperion?

Loonjournaalposten, voorzien van grootboekrekeningen en eventuele kostenplaatsen uit Loket.nl kunnen geïmporteerd worden in elke Asperion administratie! Asperion is daarnaast voorzien van een uitstekende helpdesk.

Type Koppeling

Journaalapplicatie koppeling

Over Asperion

Asperion is leverancier van financiële SaaS-diensten en is opgericht door innoverende accountancy- en IT-professionals. De onderneming lanceerde in 2006 de eerste cloud oplossingen voor boekhouding en facturatie. Alle software wordt door het eigen team in Nederland ontwikkeld met ontwikkeltools van Microsoft en andere gerenommeerde leveranciers.

Prijzen van deze software

De kosten voor het gebruik van de applicatie bedragen voor ondernemers in het MKB €12,50 per administratie per maand en voor accountants- en administratiekantoren €3,- per administratie per maand.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door Asperion in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

Jouw recensie over Asperion