Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

ATPS

ATPS: Een feilloze verwerking van cao- en bedrijfsreglementen

ATPS® bewijst zich al jarenlang, elke dag registreren ruim een half miljoen mensen hun werktijden met ATPS®. Het is een compleet en flexibel systeem voor tijdregistratie gecombineerd met toegangscontrole. De krachtige rekenmodule zorgt voor een feilloze verwerking van cao- en bedrijfsreglementen. Ook verlof en verzuim kan direct in ATPS® geregistreerd en verwerkt worden. Met ATPS®Web digitaal kunnen leidinggevende aanvragen accorderen.

Elke branche kan ATPS® inzetten en de software sluit perfect aan op het salarissysteem Loket.nl. Bovendien kan ATPS® ook integreren met de systemen van uitzendorganisaties; correcte uitbetaling en facturering gegarandeerd!

Wat biedt de CSV import met ATPS?

Een compleet en flexibel systeem voor tijdregistratie gecombineerd met toegangscontrole.

Type Koppeling

CSV

Over ATPS

ATPS B.V. is marktleider op het gebied van tijdregistratie, personeelsplanning en geïntegreerde toegangscontrole. De software is ontwikkeld door ATPS. Onze softwarespecialisten ontwikkelen nieuwe functionaliteiten met een optimale aansluiting op onze hardware. Sinds de oprichting in 1997 hebben ruim 1200 nationale en internationale organisaties gekozen voor de innovatieve oplossingen van ATPS.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze CSV import mogelijkheid in rekening. De kosten voor het gebruik van de CSV import die door ATPS in rekening gebracht worden, zijn sterk afhankelijk van het type en de grootte van de licentie, het type organisatie, etc.

Activeren van deze koppeling

Recensies

R.M. Vink
03/09/2018
Het op de juiste manier inrichten van het ATPS-tijdregistratiesysteem en het koppelen met een -bestaand - salarissysteem vraagt om een goede bedrijfsanalyse en HR-deskundigheid. Met behulp van de consultant zijn de diverse stappen gezet en in een periode van enkele maanden geimplementeerd.
  • Ondersteuning door de helpdesk - medewerkers van ATPS
  • De opleiding/training is te compact - in te korte tijd

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over ATPS

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure