Avéro Achmea

Avéro Achmea: verrassend eenvoudig en voordelig een verzuimverzekering afsluiten in Loket.nl

De verzuimverzekering, Grip Op Verzuim Totaal van Avéro Achmea, is een verzuimverzekering inclusief uitgebreide arbodienstverlening. Met Grip op Verzuim Totaal in Loket.nl kunnen werkgevers op een eenvoudige wijze en tegen een scherp tarief een verzuimverzekering aanvragen met 18% korting. Alle gegevens voor het afsluiten van de verzuimverzekering zijn in de applicatie bekend. Hierdoor heeft de werkgever binnen een paar tellen een scherpe offerte in de applicatie.

Na het afsluiten van de verzuimverzekering is de gehele gegevenslogistiek, zoals ziek- en herstelmeldingen, salaris- en personeelsmutatie volledig gekoppeld. Wijzigingen worden dan ook direct verwerkt in de backoffice van Achmea.

Voor een werkgever betekent dit op het juiste moment, de juiste verzuimbegeleiding inzetten en dit op een juiste wijze vastleggen. Voor de accountant biedt Grip op Verzuim Totaal de mogelijkheid om het bedieningsmodel te verbreden en de loyaliteit van de klanten te verhogen.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren. Wil je meer weten of informatie aanvragen? Klik dan hier.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Avéro Achmea