Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Krijg inzicht waar op gestuurd moet worden met BI-Xperts!

BI voor Loket.nl is een oplossing voor (loon)administratiekantoren die personeels, – en verloningsinformatie aan hun klanten beschikbaar willen stellen middels rapportages, analyses en dashboards. Toon als kantoor verschillende dashboards met mooie, interactieve visualisaties waar je snel ziet waar het goed gaat of waar je moet bijsturen. En klik door voor gedetailleerde rapportages op lager niveau, zoals de maandelijkse gegevens, gegevens van een afdeling of personeelslid of een specifieke verloning. Breid als kantoor je service uit door klanten toegang te geven tot de dashboards en rapportages.

Als kantoor kun je zelf klanten toegang geven tot dashboards met interessante stuurinformatie. Je bepaalt zelf welke klanten toegang krijgen, welke dashboards zij wel en niet mogen zien en hoe ver zij mogen analyseren. Je bepaalt ook welke informatie er in de dashboards moet komen. Geen verplichte standaard dus, maar dashboards voor jouw kantoor, en voor je klanten. Combineer gegevens vanuit verschillende systemen zodat klanten al hun stuurinformatie op één plek kunnen inzien.

Als kantoor, klant of eindgebruiker is geen technische kennis vereist. De meest belangrijke informatie is reeds samengevoegd in kant en klare modellen waarmee je direct rapportages en dashboards bij elkaar kunt klikken. Denk hierbij aan verloningsinformatie, werknemers, verzuiminformatie, opleidingen, verlof en verloonstaten. BI-Xperts regelt de ontsluiting van de data, de hosting en de tool. Jij kunt direct aan de slag met het maken van uw eerste rapportages en dashboards.

De applicatie biedt verschillende mogelijkheden voor verschillende type klanten en gebruikers. Zo kun je ervoor kiezen om al je klanten voor een laag bedrag per maand toegang te geven tot alleen enkele standaard dashboards. Maar misschien willen jouw 10 grootste klanten wel méér, en zelf rapportages en analyses kunnen draaien. Dit kan allemaal per klant worden ingeregeld. Als kantoor heb je uiteraard toegang tot het totaaloverzicht, met dashboards en rapportages over alle klanten, alle jaren, perioden, werknemers en loonstroken.

Wat biedt de koppeling met BI-Xperts?

 • Inzicht in alle gegevens uit Loket.nl, op totaalniveau, werkgeverniveau, werknemersniveau en/of loonstrookniveau.
 • Mooie, interactieve dashboards met stuurinformatie
 • Gedetailleerd rapportages op verschillende niveaus
 • Mogelijkheid tot ad-hoc analyse om antwoord te vinden op vragen
 • Mogelijkheid om klanten toegang te geven tot een BI omgeving met dashboards en rapportages
 • Bekijk zelf op het hoogste niveau de geconsolideerde gegevens van uw klanten
 • Beter adviseren door gebruik te maken van data, dashboards en rapporten
 • Combineer informatie uit verschillende system in één BI tool
 • Drie edities: voor iedere behoefte een juiste editie

Type koppeling

RESTful API

Over BI-Xperts

BI-Xperts bestaat uit een team van Business Intelligence-experts. BI-Xperts helpt bedrijven en organisaties inzicht te krijgen in hun gegevens vanuit verschillende bronsystemen. Dit doen zij voor honderden klanten in Nederland, België en Engeland in verschillende branches, van ziekenhuizen tot gemeentes, van administratiekantoren tot voedselindustrie en van publieke sector tot commercieel MKB. De visie van BI-Xperts is dat BI laagdrempelig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar moet zijn. Geen lange implementatietrajecten, geen torenhoge prijzen en geen technische kennis vereist bij de eindgebruikers. De ‘BI-Xperts’ hebben jarenlange ervaring, gespecialiseerde kennis en staan met persoonlijke aandacht altijd voor hun klanten klaar. Ze zorgen ervoor dat je met jouw data interessante inzichten krijgt en op basis daarvan beslissingen kunt nemen.

Prijzen

Abonnementsvorm. Géén implementatiekosten. Alles is inclusief (ontsluiting/datamodellen/berekeningen/rapporten/dashboards/tool/gebruikers/onderhoud/support).

 • Vanaf €5,- per werkgever per maand voor standaard dashboards
 • Vanaf €19,50 per werkgever per maand voor dashboards en ad-hoc analyse mogelijkheid
 • Vanaf €29,50 per werkgever per maand voor volledige, eigen BI omgeving in eigen beheer

Let op: prijzen zijn altijd in overleg en afhankelijk van samenwerking.

Activeren van deze koppeling

Klik op de button hieronder voor meer informatie over het activeren van de koppeling.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

 • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over BI-Xperts

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

online magazine overstappen
Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure