Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

BPM Software: de loonjournaalpost automatisch in de administratie van al je cliënten

Nadat je de salarisverwerking voor je cliënten hebt verzorgd, zullen de bijbehorende loonjournaalposten in de afzonderlijke administraties verwerkt moeten worden. Met BPM Software is het mogelijk om deze loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties. Hierdoor bespaar je tijd, en is de kwaliteit altijd 100% gelijk aan de kwaliteit van de loonjournaalpost. Het handmatig inboeken van de loonjournaalpost behoort nu definitief tot het verleden, en de boeking is direct na de verloningen beschikbaar in de administraties. Daarnaast zijn allerlei controles en rapportages te automatiseren. Minder inspanning als nu met volledige controle over het proces.

Wat biedt de koppeling met BPM Software?

BPM Software maakt het mogelijk om loonjournaalpost automatisch op te halen en te verwerken in de administraties. BPM Software koppelt Loket.nl met de volgende pakketten:

  • AFAS
  • E-boekhouden
  • Exact Globe
  • Exact Synergie
  • Unit4
  • Cash

Daarnaast zijn er ook koppelingen mogelijk met nagenoeg elk boekhoudsysteem wat in Nederland in gebruik is. Als de standaard koppeling van bijvoorbeeld Exact Online of Twinfield niet volstaat, kan er met BPM Software een koppeling die precies aan je wensen voldoet worden gelegd.

Type Koppeling

RESTful API Loket.nl, naar API of Webservice van het boekhoudsysteem (ook lokaal)

Over BPM Software

BPM Software is ervaren specialist in automatisering van administratieve en logistieke processen voor het MKB. Hiermee realiseer je een optimalisatie van processen. Het automatisch up-to-date houden van loonjournaalposten  is daar één voorbeeld van. BPM Software beschikt over een betrokken team van proactieve professionals. De verkoopadviseurs, consultants en servicedeskmedewerkers bieden je deskundig advies, implementeren de software en ondersteunen waar nodig.

Met BPM Software kom je echt verder!

Prijzen van deze software

De eenmalige inrichting kost €250,-. Het gebruik van de applicatie €5,- per administratie per kalendermaand. Nu tijdelijk zonder een minimale afname van 20 administraties.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door BPM Software in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over BPM Software

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure