Clever

Clever: dé inzichten tool voor jouw medewerkers

Clever is een applicatie bedoeld voor jouw werknemers. Zij maken een Clever account aan die helemaal van hen is. Het is hun persoonlijke plek waar ze hun documenten veilig opslaan. Ook hebben ze eenvoudig inzicht in hun salaris. In één oogopslag zien ze de belangrijkste veranderingen.

Wat biedt Clever?

Nadat je werknemers een persoonlijk account hebben aangemaakt, maken zij heel gemakkelijk een koppeling met hun Werknemerloket account. Deze koppeling geeft hen direct inzicht in hun salaris. Ook worden alle loonstroken en jaaropgaven gesynchroniseerd naar Clever. Gaat je werknemer uit dienst? Dan blijven deze bestanden gewoon in Clever, zodat zij hun belangrijke bestanden altijd direct bij de hand hebben.

Ontwikkelingen bij Clever

Clever is druk bezig met nieuwe ontwikkelingen. Gaan jouw werknemers bijvoorbeeld een hypotheek aanvragen of moeten zij hun belasting aangeven? Dan helpt Clever met het verzamelen van alle belangrijke documenten die zij nodig hebben, zodat zij deze later heel makkelijk kunnen delen met anderen. Alleen wanneer zij dat willen. Willen ze zien wat de impact is van een dag minder werken of de mogelijkheden in een nieuwe baan? Dat kan ook! Met Clever verhelder je jouw toekomst.

Over Clever

Clever is een start-up van Van Spaendonck, waar ook Loket.nl onder valt.

Prijzen van deze applicatie

Clever is voorlopig geheel gratis te gebruiken!

Activeren van deze koppeling

Wil je dat jouw werknemers van deze voordelen genieten? Laat het ze weten door op onderstaande button te klikken.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Clever