Je hebt nog om te switchen van HR- en salarisadministratie. Lees meer

Je hebt nog tot 1 januari om te switchen van HR- en salarisadministratie. Lees meer

Dapas Software

Dapas Software: Werkprocessen optimaliseren met Dapas Software

Dapas Software optimaliseert werkprocessen en draagt bij aan de efficiency van een kantoor. Het is een applicatie waarbij gebruik wordt gemaakt van workflows. De workflows maken het salarisverwerkingsproces zichtbaar en zorgen achter de schermen voor de koppelingen van en naar Loket.nl. De workflows worden automatisch aangemaakt voor de volgende te verwerken periode. De workflow voor de loonaangifte zorgt er voor dat de loonaangifte wordt aangeboden aan het klantportaal, alwaar na goedkeuring door de klant automatisch de inzending plaats vindt naar de Belastingdienst.

Wat biedt de koppeling met Dapas Software?

Met Dapas Software regel je de integratie van de software binnen je kantoor, standaardisering van je kantoorprocessen en krijg je inzicht in je bedrijfsvoering.

Type Koppeling

Webservice

Over Dapas Software

Vanuit de visie dat het realiseren van efficiëntere werkprocessen, waarbij SBR de norm is, overal ter wereld in de financiële dienstverlening een hot issue is, is Dapas Software opgericht. Dapas Software is een jong en innovatief bedrijf dat anno 2015 software oplossingen voor de accountancybranche bedenkt, ontwikkelt en implementeert. Door de kennis op het gebied van accountancy en IT samen te brengen weet Dapas Software volledig op de behoefte van de gebruiker in te spelen.

Prijzen van deze software

Voor koppelingen die voor meerdere kantoren gebruikt kunnen worden, worden er geen kosten voor het gebruik van de koppeling in rekening gebracht. De kosten voor het gebruik van de applicatie worden berekend op basis van het aantal klanten van het accountantskantoor. Hoe meer klanten, hoe lager de prijs.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde kosten worden door Dapas Software in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

Jouw recensie over Dapas Software