Dataspace: Partner in gegevensmanagement

Dataspace help haar klanten om documentlogistiek nog beter te organiseren. Dit wordt gedaan middels advisering, digitalisering en archiefopslag. Dataspace is de betrouwbare partner die haar klanten volledig ontzorgt.

Wat biedt de koppeling met Dataspace?

Dataspace is specialist op het gebied van digitaal archiveren en houdt zich hier al ruim 10 jaar mee bezig. Voor ieder digitaal vraagstuk kun je bij Dataspace terecht. Zo kun je grote hoeveelheden dossiers laten digitaliseren. We zorgen er d.m.v. de koppeling met Loket.nl voor dat jouw personeelsdossiers digitaal worden geüpload. Je bespaart hiermee fysieke opslagruimte en medewerkers kunnen digitaal het dossier raadplegen wanneer zij dat willen.

Type Koppeling

Webservice

Over Dataspace

Dataspace Nederland is opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in het archiveren, digitaliseren en beheren van data en documenten én de logistiek daaromheen. Dataspace beheert archieven voor zo’n 600 opdrachtgevers in geconditioneerde archiefdepots, digitaliseren dossiers in grote aantallen of ‘On demand’ en neemt (delen van) logistieke en administratieve processen over.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die door Dataspace in rekening gebracht worden, zijn op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

Jouw recensie over Dataspace