Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Een ruim aanbod aan specialistische modules

Daywize Cloud is een brede e-HRM oplossing met een ruim aanbod aan specialistische modules. Er wordt gewerkt vanuit één platform, waarbij complexe processen op een eenvoudige wijze worden aangeboden. Het is een standaardoplossing die in hoge mate configurabel is en dus veel flexibiliteit biedt. En dat alles voor een eerlijke prijs!

Wat biedt de koppeling met Daywize

Daywize Cloud heeft een ruim aanbod aan specialistische HR-modules. Of het nu gaat om recruitment, talentmanagement, personeelsadministratie, verlof- & verzuimmanagement of declaraties. Iedere module is naadloos geïntegreerd met andere modules. Ook de aansturing van jouw payroll verloopt probleemloos via Daywize Cloud.

De gebruiker staat bij Daywize centraal. Daywize Cloud is een zeer gebruikersvriendelijk en intuïtief systeem, waarmee managers en medewerkers, maar ook de HR-professionals, eenvoudig en snel hun HR-activiteiten kunnen uitvoeren.

Type Koppeling

RESTful API

Over Daywize

Daywize werkt met consultants die uit de HR-praktijk afkomstig zijn. Ze zien implementatie niet alleen als het technisch inrichten van de applicatie. Ze stellen kritische vragen over de inrichting van processen en wijzen de klant erop als ze denken dat het sneller, effectiever of beter kan. Daywize handelt vanuit ambitie om de HR-praktijk van de klant te verbeteren en de manager en medewerker zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Daarbij gaat Daywize uit van de mens, niet van de techniek.

Daarnaast geloven ze in samenwerking. Samen met hun klanten richten ze software zo in dat deze past als een maatkostuum. Het gebruik van de modernste technologie stelt ze in staat om snel en frequent nieuwe functionaliteiten te realiseren. Ze zijn pas tevreden als er een oplossing staat waarmee de gebruikers tevreden zijn.

Prijzen van deze software

Voor Daywize betaal je eenmalige implementatiekosten voor de inrichting van de Daywize Cloud. Daarnaast geldt een licentieprijs per gebruiker. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal medewerkers van de organisatie.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Daywize

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

online magazine overstappen
Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure