Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Stimuleer groei en ontwikkeling

Dialog is een moderne performance management applicatie. Veel organisaties zijn bezig hun HR-cyclus te vernieuwen van “administratief moetje” naar een continue dialoog. Ons online platform ondersteunt medewerkers, leidinggevenden en HR om het gesprek aan te gaan over doelen en ontwikkeling. Zo verhogen organisaties de performance en betrokkenheid van hun medewerkers en stimuleren ze groei en ontwikkeling.

Wat biedt de koppeling met Dialog?

Met Dialog is het mogelijk geschreven evaluaties of beoordelingen van medewerkers in PDF-formaat op te slaan in Loket.nl. Klanten die van zowel Dialog als Loket.nl gebruik maken kunnen eenvoudig medewerkers inladen in Dialog. Dit voorkomt dubbele administratie, wat veel tijd scheelt.

Type Koppeling

RESTful API

Over Dialog

Dialog is een snelgroeiende organisatie met één helder doel: het goede gesprek binnen organisaties op gang brengen. Ze experimenteren continu en leren voortdurend van ervaringen in de praktijk. Op deze manier zorgen ze voor bevlogen medewerkers bij hun eigen klanten én bij Dialog.

Prijzen van deze software

De kosten van Dialog hangen af het aantal medewerkers en de gewenste ondersteuning. Via deze link kan gemakkelijk een vrijblijvende prijsopgave gedaan worden. Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening, dit wordt door Dialog in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Dialog

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

online magazine overstappen
Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure