Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Een nieuwe state of the art cloud verzuimapplicatie

Dotweb Cloud is een nieuwe state of the art cloud verzuimapplicatie! Met een dedicated team van scratch af aan heeft Dotweb een compleet nieuwe cloudapplicatie ontwikkeld teneinde volledig te voldoen aan de AVG. Met Dotweb Cloud ben je verzekerd van alle waarborging rondom privacy en security die de AVG met zich mee brengt. Hiertoe zijn er diverse portalen ontwikkeld welke functionaliteit bieden voor elk soort gebruiker in het speelveld van arbo- en verzuimdienstverlening.

De Dotweb Cloud software is speciaal ontwikkeld om gebruikers te faciliteren in het ontwerpen van bedrijfsspecifieke rollen, dossiertypen, documenten, scenario’s, taken, rapportages en waarschuwingen (alerts). Indien gewenst kan het medewerkersportaal dossier aan deze oplossing worden gekoppeld.

Wat biedt de koppeling met Dotweb?

Een interface voor organisatie(-structuur), dienstverbanden, medewerkers en verzuim.

Type Koppeling

RESTful API

Over Dotweb

Dotweb ontwikkelt standaard software waarmee organisaties met complexe en veranderlijke organisatiestructuren hun personeel- en verzuimprocessen voor zichzelf of hun klanten op maat kunnen inregelen. Met onze software worden administratieve processen vereenvoudigd en worden medewerkers efficiënter ingezet. De software van Dotweb geeft je op ieder moment het inzicht dat je nodig hebt, ondersteunt je bij het uitvoeren van het verzuim-managementbeleid en het behalen van je doelstellingen.

Dotweb richt zich op die organisaties, instellingen en bedrijven waar het gezondheidsbeleid actief wordt ondersteund binnen de organisatie of aangesloten organisaties.

Prijzen van deze software

De kosten voor de eenmalige implementatie bedragen ca. €5000,-. De kosten voor het gebruik van het systeem zijn afhankelijk van het aantal dossiers. Dit varieert doorgaans tussen de €3,- en €8,- per medewerker per jaar. Daarnaast wordt er voor het gebruik van de koppeling €150,- per maand in rekening gebracht.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door Dotweb in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Dotweb

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure