Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Flexibele inzet van je personeel met Duinker Automatisering BV

Je administratieve lasten verminderen? Met de modulaire tijdregistratie- en planningstool van Duinkers Automatisering BV maak je het een stuk eenvoudiger. Je hebt niet alleen realtime inzicht in de medewerker uren, ook kun je verlof, verzuim en overuren registeren.

Wat biedt de koppeling met Duinker Automatisering BV?

De koppeling zorgt voor het automatisch en foutloos uitwisselen van uw medewerker gegevens tussen Loket.nl en het Duinker Tijdregistratie Systeem.  Medewerker gegevens worden via een automatisch import proces regelmatig (periode instelbaar) ingelezen in Duinker en realtime bijgewerkt. Vanuit Duinker worden o.a. de gewerkte  uren, overuren, verlof, ziekte, etc. gexporteerd naar Loket.nl

Type Koppeling

RESTful API

Over Duinker Automatisering BV

Duinker is al meer dan 10 jaar de specialist in tijdregistratie, planning, productieregistratie en toegangscontrole. De arbeidsmarkt is continu in verandering en vraagt om een flexibele inzet van uw personeel.  Waar tijdregistratie enkele jaren geleden vooral werd ingezet door de grotere bedrijven, behoort dit vandaag de dag tot de standaard uitrusting van iedere moderne onderneming. Duinker Automatisering BV levert een schaalbare oplossing, hierdoor is er voor ieder budget altijd een passende oplossing beschikbaar.

Prijzen van deze software

Cloud Software van Duinker Automatisering BV is beschikbaar vanaf €1,- exclusief btw per medewerker per maand doorlopend. Daarnaast betaal je eenmalig €495,- exclusief btw voor het gebruik van de koppeling.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Pieter Swinkels HR Consultant bij Incomme
09/03/2020
Mooie software die zich onderscheid door de eenvoud voor de medewerkers en de veelzijdigheid qua inrichting voor de administrator/beheerder/planner. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Wij hebben als Incomme deze oplossing geïmplementeerd bij een organisatie in de tuinbouw naar volledige tevredenheid van de klant.
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Eenvoudige app
  • Veelzijdigheid qua inrichting
  • Flexibiliteit van de organisatie
  • N.v.t

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Duinker

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure