Dyflexis: Personeelsplanning, Urenregistratie en Kloksysteem

Dyflexis is het meest gebruiksvriendelijke systeem voor personeelsplanning en werktijdregistratie. Maak vliegensvlug een planning voor de hele organisatie. Daarbij heeft de HR-afdeling geen omkijken meer naar het registreren van werktijden, want deze worden, indien gewenst, automatisch geregistreerd door middel van het geïntegreerde kloksysteem.

Wat biedt de koppeling met Dyflexis?

  • Automatische synchronisatie van werknemer stam- en contractgegevens vanuit Loket.nl naar Dyflexis
  • Automatisch versturen van gewerkte-, verlof-, ziekte- en toeslaguren vanuit Dyflexis naar Loket.nl aan het einde van de verloningsperiode

Type Koppeling

RESTful API

Over Dyflexis

Dyflexis gelooft dat hun software gebruiksvriendelijk moet zijn: de gebruiker moet in één keer begrijpen hoe het werkt. Daarom bieden zij dan ook met een gerust hart gratis support. Gebruikers beoordelen Dyflexis met gemiddeld een 4,8 (schaal 1-5) uit ruim 400 reviews.

Dyflexis helpt bedrijven efficiënt personeel in te plannen en garandeert een minimale tijdsbesparing van 25% op de administratieve lasten. Hierdoor kunnen ondernemers hun kostbare tijd aan zaken besteden die een succesvolle bedrijfsgroei stimuleren. Het systeem wordt ingezet in verschillende branches waar vooral met non-desk medewerkers wordt gewerkt zoals: retail, horeca, recreatie, productie & warehousing en zorg & welzijn. Ruim 3000 bedrijven maken dagelijks gebruik van Dyflexis. Vandaag de dag heeft Dyflexis een eigen inkloksysteem en apps voor Android en iOS. Er worden continue nieuwe functionaliteiten aan Dyflexis toegevoegd.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die u betaald voor het gebruik van Dyflexis, zijn op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

Jouw recensie over Dyflexis