Dé softwareoplossing voor catering- en eventprofessionals

EasyParty is de marktleider met een softwareoplossing voor catering- en eventprofessionals. Van verkoop tot inkoop, van productie tot personeelsplanning, alle werkzaamheden zijn slim geïntegreerd in één oplossing. Door de modulaire opbouw is EasyParty 100% aan te passen naar je wensen en budget en is daardoor geschikt voor alle cateraars.

Wat biedt de koppeling met EasyParty?

Medewerkers worden uit Loket.nl geïmporteerd naar EasyParty, zodat elke medewerker direct beschikbaar is in de personeelsplanning. Nadat een shift heeft plaatsgevonden kan via EasyParty de urenverantwoording plaatsvinden. De kosten worden direct verwerkt in het rendement en marge van het evenement en aan het einde van de periode worden de gewerkte uren van werknemers geüpload naar Loket.nl, zodat daar de verloning kan plaatsvinden.

Type Koppeling

RESTful API

Over EasyParty

Bij KJ Software maken ze het werk voor hun klanten leuker. Sinds 2004 maken ze met het team software voor MKB-bedrijven. Het vertalen van complexe bedrijfsprocessen naar gebruiksvriendelijke softwareoplossingen zit in het DNA.

Het ontwikkelen van flexibele oplossingen die op basis van persoonlijke wensen zijn aan te passen is wat KJ-Software graag doet. Ze vinden dat software zich moet aanpassen aan het bedrijf en de processen en niet andersom.

Ze gaan dan ook graag de uitdaging aan en kijken naar knelpunten in de processen. Vervolgens ontwikkelen ze een passende oplossing.

Prijzen van deze software

De prijzen van deze software zijn variabel en verschillen per afname.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over EasyParty