Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

EBlinC: pensioenbeheer in Optima Forma

EBLinC is een online portal voor pensioenadministratie en het beheer van Employee Benefits. Het systeem is de aanvliegroute voor je relaties, het knooppunt voor de distributie van alle mutaties en de communicatietool richting werkgevers en werknemers. Je kunt rekenen op inzicht en archivering van alle mutaties die gedaan zijn door de klant, accountant en intermediair. Wie doet wat? En wie heeft wat afgehandeld en wanneer? Met EBlinc heb je een compleet inzicht.

Wat biedt de koppeling met EBlinC?

EBlinC koppelt op haar beurt de data met diverse intermediairs (pensioen en overige verzekerbare arbeidsvoorwaarden, kortom: Employee Benefits). De mutaties in Loket.nl komen automatisch terecht bij de assurantie tussenpersonen die met EBlinC werken. Zij controleren en communiceren de premies, inhoudingen en dekkingen van de diverse contracten. Tevens zorgen zij voor het doorgeven van de gegevens naar de verschillende verzekeraars die aan contracten verbonden zijn.

Type Koppeling

RESTful API

Over EBlinC

De ontwikkelingen binnen de intermediairbranche zijn in een stroomversnelling terecht gekomen. De wetswijzigingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op en hebben een snelle(re) afhandeling c.q. verwerking nodig. Al bewerkelijk genoeg: verzekeraars geven informatie op klantniveau waardoor relaties en diverse maatschappijen verschillende informatie ontvangen. De intermediair heeft hierbij een spilfunctie, terwijl zowel de verzekeraars als werkgever een zelfstandige zorgplicht hebben. Vooral duidelijke en efficiënte pensioencommunicatie is voor de verzekeraar én werkgever van essentieel belang.

Voor werkgevers blijft het complex. De verzekeraar is veelal nog bezig met de (salaris)mutaties van twee jaar geleden en de werkgever heeft behoefte aan gemak en duidelijke informatie. Hierbij is nieuwe en efficiënte informatietechnologie gewenst. Daar richt EBlinC zich dan ook op.

Prijzen van deze software

Om gebruik te maken van de koppeling kost het voor een intermediair €450,- per jaar en €150,- per bedrijf dat wordt aangesloten. Loket.nl brengt geen kosten in rekening voor de koppeling.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over EBlinC

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure