Edubookers: De oplossing in het managen van opleidingen

Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Op deze manier breng je structuur en overzicht aan in het zoeken, boeken en beheren van opleidingen.

Wat biedt de koppeling met Edubookers?

Met Edubookers heeft een medewerker toegang tot meer dan 23.000 trainingen van ruim 1.000 opleiders op 1 overzichtelijke plek. Hiermee vind je altijd de beste training voor de beste prijs. Medewerkers boeken heel eenvoudig de opleiding die ze willen. Hierbij dienen ze het e-mailadres van de werkgever in te vullen, zodat er een bevestiging naar de werkgever gestuurd wordt. Als de werkgever de opleiding goedkeurt, kan er gekozen worden voor een betaling op factuur of een iDeal betaling.

Type Koppeling

RESTful API

Over Edubookers

Edubookers biedt meer dan 14.000 trainingen aan van +860 van de beste opleiders in Nederland in honderden onderwerpen: van BHV tot aan leiderschap. Edubookers garandeert de beste prijs en zorgt ervoor dat de opleider de perfecte training verzorgt. Daarnaast zijn de trainingen door meer dan 10.000 cursisten beoordeeld, zodat jij altijd de beste keuze maakt!

CEO Paul Schrama: “Wij doen alles voor de klant! Elke dag helpen we cursisten met het vinden van de beste training voor de beste prijs. Wij zijn 100% onafhankelijk en bieden het grootste aanbod van Nederland, zodat jij gegarandeerd de beste keuze maakt. Everybody happy!”

Prijzen van deze software

Het gebruik van Edubookers is gratis. Zowel voor accountantskantoren als werkgevers en medewerkers.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Edubookers