Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Eenvoudig en veilig digitale contracten opstellen

HROffice Contracts is een gemakkelijke, overzichtelijke manier voor het opstellen van digitale contracten en contractbeheer. Altijd eenvoudig een online overzicht van alle opgestelde en lopende contracten en mutaties. Alle documentatie is beveiligd; jij geeft aan welke gebruiker welke documenten kan inzien. HROffice Contracts is onmisbaar wanneer je in één oogopslag een contractoverzicht wenst, kosten wilt besparen en risico’s met betrekking tot contracten wilt reduceren.

Wat biedt de koppeling met HROffice Contracts?

Alle contractgegevens, ID document en de overeenkomst als PDF worden automatisch ingelezen in Loket.nl. Ook mutaties in bijvoorbeeld uurlonen worden direct ingelezen. Nooit meer overtypen van gegevens.

Type Koppeling

RESTful API

Over HROffice

HROffice ontwikkelt goed ontworpen en makkelijk te gebruiken HR-applicaties. Deze besparen je niet alleen tijd en geld, maar verlagen ook de foutgevoeligheid binnen het HR-proces. Dit doen wij door onze eigen – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar te verbinden. HROffice doet er alles aan om klanten 100% tevreden te stellen. Dat doen we door eigen applicaties – én applicaties van derden – onderling en onafhankelijk met elkaar te verbinden zodat er een gestroomlijnd HR proces ontstaat. Dat doen we niet alleen, we garanderen het ook.

Prijzen van deze software

Er bestaat geen fixed price voor het gebruik van HROffice Contracts en het gebruik van de koppeling. De prijs is afhankelijk van de vorm van samenwerking en de hoeveelheid arbeidsovereenkomsten/mutaties. Loket.nl brengt geen kosten in rekening voor gebruik van de koppeling.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over HROffice

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

online magazine overstappen
Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure