Integratie op maat

Loket.nl met jouw systeem of softwarepakket laten koppelen?

Staat jouw applicatie niet in de lijst met koppelingen en wil je een koppeling met Loket.nl laten maken? Onze integratiepartners helpen jullie graag bij het koppelen van jullie softwarepakket.

Wat zijn de mogelijkheden om te koppelen met Loket.nl?

Onze integratie partners hebben zeer ruime functionele en technische kennis van Loket.nl. Hierdoor zijn zij in staat om op beide vlakken met je mee te denken over een integratie met jullie software. Daarnaast hebben ze al meerdere integraties met Loket.nl ontwikkeld, waardoor ze al een grote hoeveelheid functionaliteit beschikbaar hebben.

Denk hierbij aan modules waarmee je medewerkers kunt synchroniseren, dienstverbanden kunt beheren, of bijvoorbeeld uren en andere variabele gegevens kunt inschieten. Een koppeling tussen Loket.nl en jullie tijdsregistratiesysteem, HRM systeem, data-analyse tool of boekhoudpakket is relatief snel te realiseren.

Type koppeling

RESTful API

Over maatwerk koppelingen

De basis voor iedere module is de authenticatie met Loket.nl en het up-to-date houden van deze autorisatie. Dit zorgt ervoor dat gegevens veilig van A naar B kunnen, en dat alleen gebruikers met de juiste autorisatie deze gegevens kunnen inzien of wijzigen. Hier hebben onze integratiepartners ruimschoots ervaring mee, dit is onderdeel van de bouwblokken die al gerealiseerd zijn en dus enorm snel kunnen worden ingezet. In de meeste gevallen is ruim 80% van de behoefte in te vullen met deze bouwblokken. Omdat ieder systeem vaak net een andere standaard heeft met betrekking tot de gebruikte velden is het van belang om een goede analyse te maken. Op basis van deze analyse kunnen eventuele afwijkingen snel worden opgemerkt en kan de integratie met Loket.nl op efficiënte wijze geïmplementeerd worden.

Prijzen

Voor een accurate inschatting nodig we je uit om vrijblijvend een aanvraag te doen.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Integratie op maat

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure