Invantive Composition

Invantive Composition: Niet langer onnodige werknemerkosten en foutief opgestelde documenten

Een veelvoorkomend probleem is het maken van complexe documenten of seriebrieven met informatie uit Loket.nl van werknemers, salarissen en Human Resources. Een HR-werknemer besteedt bijvoorbeeld veel tijd aan het samenstellen van personeelscontracten, overzichten van ziekmeldingen en opleidingsrapporten. Dit handmatige en repeterende werk veroorzaakt onnodige werknemerskosten en foutief opgestelde documenten verlagen de bedrijfswinst. Met Invantive Composition maak je eenvoudig automatisch salaris- en HR-documenten met gegevens uit Loket.nl!

Voor het vullen van de sjablonen heb je geen programmeur nodig en je kunt je richten op het juist representeren van de informatie uit Loket.nl. Invantive Composition is net zo gemakkelijk te bedienen als Microsoft Word. En de lezer van de samengestelde documenten heeft geen aanvullende software nodig buiten Microsoft Word om jouw werk tot zich te nemen.

Naast Loket.nl is Invantive Composition ook gekoppeld met meer dan 50 andere providers, zoals Exact Online, Salesforce en vele andere. Een lijst met providers kunt je hier vinden.

Wat biedt de koppeling met Invantive Composition?

  • Automatisch vullen van uw eigen sjablonen in Word met gegevens uit Loket.nl.
  • Voeg tekst en afbeeldingen samen in een document met gestructureerde gegevens uit Loket.nl.
  • Verminder productiekosten van rechtsgeldige documenten.

De 30 dagen gratis trialversie is hier te downloaden.

Type Koppeling

On-Premise, naar Word te exporteren

Over Invantive

Invantive is een softwarebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in project- en procesbeheersing om complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren, arbeidskosten te verminderen en bedrijfsresultaten te verbeteren. Wil je meer informatie? Klik hier voor contact met Invantive.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Je kunt de software van Invantive gedurende 30 dagen onbeperkt gebruiken wanneer je de trialversie download. Na aansluitende registratie krijg je maandelijks een rekening van € 50,00 waarin je Invantive Composition gebruikt (bedrag is per benoemde gebruiker) en is inclusief 2 partities. Er is geen opzegtermijn; als je stopt met het gebruik, krijg je alleen voor de lopende maand nog een rekening.

Activeren van deze koppeling

De software is eenvoudig zelf te installeren. Toch hulp nodig? Neem contact op met de supportafdeling van Invantive, telefonisch via 088-0026599 of e-mail support@invantive.com.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Invantive Composition

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.