Invantive Control

Invantive Control: Real-time rapportage software

De Loket.nl Editie van Invantive Control is een Excel add-in voor Loket.nl. Het is een bewezen real-time rapportage software voor het maken en vullen van rapporten en samenvattingen in Microsoft Excel. Invantive Control biedt organisaties alle functionaliteiten, integriteit en flexibiliteit die nodig zijn om een brug te slaan tussen jouw werknemer, salaris en Human Resource informatie en je strategische plannen. De invoer en het resultaat van je Excel spreadsheets zullen uitgewisseld worden met je ‘Loket.nl organisaties’. Dit stelt je in staat alle aspecten van jouw HR-administratie en salarisprocessen te beheersen en te analyseren en te bekijken in heldere rapporten.

Naast Loket.nl is Invantive Control ook gekoppeld met meer dan 50 andere providers, zoals Exact Online, Salesforce en vele andere. Een lijst met providers kunt je hier vinden.

Wat biedt de koppeling met Invantive Control?

  • De flexibiliteit van Excel met de gegevensintegriteit die Loket.nl biedt.
  • Download werknemers-, salaris- en human resources informatie uit Loket.nl met behulp van een Excel add-in.
  • Management en beheersing van de HR-administratie en salarisprocessen.
  • Integreer Excel rapporten in Loket.nl met feiten uit andere on-premise en cloudapplicaties, zoals Exact Online, Salesforce etc.
  • Rapportage over organisaties en landen heen.

De 30 dagen gratis trialversie is hier te downloaden.

Type Koppeling

On-Premise, naar Excel te exporteren

Over Invantive

Invantive is een softwarebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in project- en procesbeheersing om complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren, arbeidskosten te verminderen en bedrijfsresultaten te verbeteren. Wil je meer informatie? Klik hier voor contact met Invantive.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Je kunt de software van Invantive gedurende 30 dagen onbeperkt gebruiken wanneer je de trialversie download. Na aansluitende registratie krijg je maandelijks een rekening van € 50,00 waarin je Invantive Control gebruikt (bedrag is per benoemde gebruiker) en is inclusief 2 partities. Er is geen opzegtermijn; als je stopt met het gebruik, krijg je alleen voor de lopende maand nog een rekening.

Activeren van deze koppeling

De software is eenvoudig zelf te installeren. Toch hulp nodig? Neem contact op met de supportafdeling van Invantive, telefonisch via 088-0026599 of e-mail support@invantive.com.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Invantive Control

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.