Invantive Data Hub

Invantive Data Hub: Geautomatiseerd verwerken van personeels- en salarisinformatie

Invantive Data Hub is commandoregelgestuurde software waarmee je Invantive Query Tool-compatibele scripts kunt uitvoeren op Loket.nl. Het is ideaal geschikt om gegevens in grote volumes te laden in (importeren) en op te halen uit (exporteren) Loket.nl (“ETL”). Het biedt een schermloze modus waardoor het geschikt is voor gebruik in serveromgevingen en geplande uploads en downloads in lights-out operatieomgevingen.

Dankzij de compatibiliteit met de populaire Invantive Query Tool scripttaal kunt u gemakkelijk bedrijfsprocessen, die met Invantive Query Tool zijn ontworpen, verplaatsen naar een serveromgeving. Naast het laden van gegevens in grote volumes (importeren) kun je ook rapporten in MS Excel en andere formaten opstellen met behulp van gegevens uit Loket.nl en documenten zoals salarisstroken exporteren. Hiervoor gebruik je Invantive SQL, vergelijkbaar met de SQL die je ook gebruikt via ODBC driver of JDBC. Maar ook koppelingen voor EDI (XML, tekst), MailChimp, uitgaande e-mail, PayPal, web services, kassa’s, XML Auditfiles (XAF, XAA, XAS), Odoo en/of SugarCRM breng je eenvoudig tot stand met de beschikbare connectors. Data Hub helpt je ook bij een eenmalige migratie of doorlopende conversie voor het overstappen naar Loket.nl.

De server-modus maakt het mogelijk om Invantive Data Hub te starten vanuit batchbestanden of vanuit de Windows Taakscheduler. De audit en logging faciliteiten zorgen voor een verifieerbare werking.

Wat biedt de koppeling met Invantive Data Hub?

  • Gepland grootschalig gegevens laden vanuit Loket.nl
  • Server-modus en commandoregelgestuurde operatie voor gebruik op servers.
  • Compatibel met Invantive scripttaal en Invantive SQL
  • Verspreid rapporten in PDF, SQL, CSV, Excel en XPS formaat.

De 30 dagen gratis trialversie is hier te downloaden.

Type Koppeling

On-Premise en cloud

Over Invantive

Invantive is een softwarebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in project- en procesbeheersing om complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren, arbeidskosten te verminderen en bedrijfsresultaten te verbeteren. Wil je meer informatie? Klik hier voor contact met Invantive.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Je kunt de software van Invantive gedurende 30 dagen onbeperkt gebruiken wanneer je de trialversie download. De prijs is €50,00 per apparaat (inclusief 2 partities) per maand. Een ondernemer betaalt daarbovenop €12,50 extra voor 10 partities en een accountant hetzelfde bedrag voor 100 partities.

Activeren van deze koppeling

De software is eenvoudig zelf te installeren. Toch hulp nodig? Neem contact op met de supportafdeling van Invantive, telefonisch via 088-0026599 of e-mail support@invantive.com.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Invantive Data Hub

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.