Jouw oude software is noggeld waard.

Jouw oude software is nog geld waard.

Invantive Data Loader

Eenvoudig gegevens laden in je cloudapplicatie of relationele database

Invantive Data Loader transporteert gegevens tussen cloudapplicaties, relationele databases en bestanden in één geïntegreerde oplossing. Gebaseerd op Invantive SQL, met zijn talrijke providers, kun je eenvoudig met behulp van een grafische gebruikersinterface gegevens laden in jouw cloudapplicaties of relationele databases.

Invantive Data Loader begeleidt je met slechts een paar klikken door het laden van gegevens in Loket.nl en vele andere platformen. Het kan gegevens halen uit meer dan 50 platformen, zoals Microsoft SQL Server, PostgreSQL, Salesforce, Freshdesk of CSV of Excel-bestanden.

De geïntegreerde en geavanceerde Invantive SQL engine biedt een bewezen basis om gegevens uit te wisselen, inclusief het gebruik van speciale laadmethodes voor grote hoeveelheden data zoals op Microsoft SQL Server. Een flexibele toewijzing van velden maakt eenvoudige veranderingen tijdens het proces mogelijk, terwijl de flexibiliteit van Invantive SQL ervoor zorgt dat geen taak te moeilijk om te voltooien is.

De gratis versie van Invantive Data Loader is beperkt tot maximaal 1,000 rijen per run en 100 MB aan gegevens. Voor hoog volumegebruik of processen op de achtergrond kun je het gebruik van compatibele bedrijfsoplossingen zoals Invantive Data Hub of Invantive Control. Een niet-gelimiteerde variant is in deze oplossingen bijgevoegd.

Download de gratis tool hier.

Wat biedt de koppeling met Invantive Data Loader?

  • Eenvoudig te leren grafische gebruikersinterface.
  • 100% compatibel met alle Invantive bedrijfsoplossingen.
  • Koppeling met meer dan 50 on-premise en cloudplatforms.
  • Te upgraden naar Data Hub voor bedrijfsgebruik in server-omgevingen.

Type Koppeling

On-Premise

Over Invantive

Invantive is een softwarebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in project- en procesbeheersing om complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren, arbeidskosten te verminderen en bedrijfsresultaten te verbeteren. Wil je meer informatie? Klik hier voor contact met Invantive.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De Invantive Data Loader is een gratis product. Je kunt de tool hier downloaden.

Activeren van deze koppeling

De software is eenvoudig zelf te installeren. Toch hulp nodig? Neem contact op met de supportafdeling van Invantive, telefonisch via 088-0026599 of e-mail support@invantive.com.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Invantive Data Loader

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure