Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Invantive Data Replicator

Invantive Data Replicator: Snel toegang tot ‘verse’ gegevens

Invantive Data Replicator repliceert gegevens uit Loket.nl en meer dan 50 andere platformen in een relationele database, zoals Microsoft SQL Server, Oracle of PostgreSQL. Hierdoor heb je altijd snel toegang tot voldoende ‘verse’ gegevens door toepassing van een combinatie van technieken, inclusief bijna real-time synchronisatie met behulp van webhooks (waar beschikbaar en ondersteund).

De gerepliceerde gegevens zijn daarna beschikbaar via views, inclusief consolidatie over meerdere administraties zoals met Exact Online en Loket.nl. Effectief krijg je hiermee de beschikking over een zogenaamde ‘ODS’ (Operational Data Store). De snelheidswinst t.o.v. telkens opnieuw benaderen van de Loket.nl API’s is tussen de 50 en 2.500 keer.

Deze views kunnen worden gebruikt in je Power BI rapportages, Microsoft Access, maatwerkrapporten of traditioneel SQL. Data Replicator zorgt ook voor snelle toegang tot erg grote gegevenssets en ondersteuning voor ad-hoc queries door het automatisch onderhouden van database indexen.

De geavanceerde Invantive SQL-engine, met daarin Invantive Data Replicator, stelt je in staat de bronnen in de cloud te configureren voor Data Replicator en downloads te starten. Data Replicator bevat ook Invantive Data Hub en Invantive Data Cache zodat je ad-hoc queries ook real-time kunt uitvoeren op meer dan 50 cloud platforms. Data Replicator werkt op 32 en 64 bit Windows apparaten.

Voor compliance met datamanagement en Loket.nl richtlijnen kun je alleen gegevens repliceren naar een database die onder directe controle staat bij de eigenaar van het Loket.nl account of door de juridische entiteit waarvoor de administratie gevoerd wordt.

Wat biedt de koppeling met Invantive Data Replicator?

  • Snel toegang tot ‘verse’ Loket.nl gegevens via een database.
  • Relatief lage API-belasting door combinatie van meerdere replicatietechnieken.
  • Consolideren binnen één rapportageomgeving.
  • Werkt op goedkope PostgreSQL, Oracle en Microsoft SQL Server databases.
  • Meer dan 50 ondersteunde on-premise en cloudplatformen.

De 30 dagen gratis trialversie is hier te downloaden.

Type Koppeling

On-Premise

Over Invantive

Invantive is een softwarebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in project- en procesbeheersing om complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren, arbeidskosten te verminderen en bedrijfsresultaten te verbeteren. Wil je meer informatie? Klik hier voor contact met Invantive.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Invantive Data Replicator kost € 100,00 per maand. Hierbij ontvang je onbeperkt gebruik op een onbeperkt aantal devices en tot een maximaal van 100 administraties. Je kunt de software van Invantive gedurende 30 dagen onbeperkt gebruiken wanneer je de trialversie download.

Activeren van deze koppeling

De software is eenvoudig zelf te installeren. Toch hulp nodig? Neem contact op met de supportafdeling van Invantive, telefonisch via 088-0026599 of e-mail support@invantive.com.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Invantive Data Replicator

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

online magazine overstappen
Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure