KidsVision; Het slimste pakket voor de Kinderopvang

Professionele kinderopvang vraagt om doordachte bedrijfssoftware. Mensen achter KidsVision hebben in de kinderopvang gewerkt en op basis van die ervaring KidsVision gebouwd. KidsVision is gebaseerd op Microsoft technologie en sluit naadloos aan op de werkzaamheden. Dat bespaart tijd en geld. Het is makkelijker in te spelen op veranderende regelgeving en het maakt het mogelijk mee te groeien met de markt.

Betrouwbare kinderopvang vraagt om integrale informatievoorziening. KidsVision beheert alle processen vanuit één overzichtelijke omgeving. Daarmee worden fouten voorkomen, want dubbele invoer is niet meer nodig. Gegevens zijn real-time, zonder synchronisatie en zonder kostbare maatwerk-koppelingen beschikbaar.

KidsVision hecht veel belang aan gebruiksvriendelijkheid. Er wordt gewerkt op basis van Microsoft-technologie en dit is zeer herkenbaar.

Wat biedt de koppeling met KidsVision?

Een doordachte bedrijfssoftware voor de Kinderopvang. Gegevens zijn real-time, zonder synchronisatie en zonder kostbare maatwerk-koppelingen beschikbaar.

Type Koppeling

Webservice

Over KidsVision

KidsVision is een totaaloplossing. Er kan snel geïmplementeerd worden, omdat alle basisfuncties voor kinderopvang standaard in de software aanwezig zijn. De aanpak wordt samen afgestemd op basis van de omvang van de organisatie. Uiteraard wordt de implementatie verzorgd. KidsVision kan naar wens uitgebreid worden met standaard modules. Zo krijg je de voordelen van maatwerk zonder de bijkomende kosten.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die door KidsVision in rekening gebracht worden, zijn op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over KidsVision