Koppel Loket.nl ook met jouw applicatie!

icon_loket_koppelingen

De kracht van samenwerking

Onze online applicatie voor personeel- en salarisadministratie is slim te koppelen met verschillende software en toepassingen. Van financiële programma’s en pensioenfondsen, tot personeelsplanning en verzuimregistratie. Door een Loket koppeling tot stand te brengen wordt jouw applicatie onder de aandacht gebracht bij meer dan 250 accountantskantoren en ruim 120.000 ondernemers in het MKB.

Wil jij als accountantskantoor of werkgever dat er een systeem gekoppeld wordt aan Loket.nl? Laat dan de leverancier van dat systeem contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Een koppeling maken in 4 stappen

1.

Registreer

Tussen Loket.nl en andere systemen kunnen ongelofelijk veel gegevens uitgewisseld worden. Je kunt je voorstellen dat hiervoor allerlei documentatie beschikbaar is. Zo is er voor een financieel pakket weer hele andere documentatie van belang dan voor een tijdregistratiesysteem. Door een antwoord te geven op een aantal vragen kunnen wij je in het bezit stellen van de juiste documentatie.

2.

Ontwikkel

Starten is eenvoudig voor developers. Na het registreren kun je meteen aan de slag met onze API. Wil je de koppeling testen? Vraag dan een ontwikkelaccount aan.

3.

Informatie

Wij ontvangen graag functionele en commerciële informatie over de koppeling. Hoe is de koppeling te gebruiken? Voor wie is de koppeling interessant? Welke aandachtspunten zijn er? Na ontvangst van deze informatie brengen we de koppeling naar productie.

4.

Demo en samenwerken

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Graag maken we hiervoor een afspraak bij ons kantoor in Tilburg. Tijdens deze afspraak krijgen we graag een demo van hoe de koppeling werkt en willen we met elkaar bespreken welke gezamenlijke activiteiten we kunnen ondernemen om ervoor te zorgen dat de koppeling bij al onze klanten onder aandacht gebracht wordt.

Start direct met koppelen met Loket.nl

Medewerkers
954.342