Koppel Loket.nl ook met jouw applicatie!

De kracht van samenwerking

Onze online applicatie voor personeel- en salarisadministratie is slim te koppelen met verschillende software en toepassingen. Van financiële programma’s en pensioenfondsen, tot personeelsplanning en verzuimregistratie. Door een koppeling met Loket.nl tot stand te brengen wordt jouw applicatie onder de aandacht gebracht bij meer dan 220 accountantskantoren en ruim 100.000 ondernemers in het MKB.

Een koppeling maken in 4 stappen

1.
Registreer

Tussen Loket.nl en andere systemen kunnen ongelofelijk veel gegevens uitgewisseld worden. Je kunt je voorstellen dat hiervoor allerlei documentatie beschikbaar is. Zo is er voor een financieel pakket weer hele andere documentatie van belang dan voor een tijdregistratiesysteem. Door een antwoord te geven op een aantal vragen kunnen wij je in het bezit stellen van de juiste documentatie.

2.
Ontwikkel

Starten is eenvoudig voor developers. Na het registeren kun je meteen aan de slag met onze API. Wil je de koppeling testen? Vraag dan een test account aan.

3.
Demo

Is de koppeling klaar en getest? Dan nodigen we je graag uit om een demo bij ons op kantoor te geven. Is de demo een succes? Dan brengen wij de koppeling voor je naar de productie omgeving. We willen hiervoor graag van je weten tot welke functies je toegang wilt hebben.

4.
Informatie


Voor onze klanten ontvangen wij graag informatie over hoe de koppeling te gebruiken is, voor wie, zijn er aandachtspunten, enz. Wij zullen de koppeling beschikbaar stellen, informeren onze klanten en het automatisch uitwisselen van gegevens kan beginnen.

Start direct met koppelen met Loket.nl
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.