Je hebt nog om te switchen van HR- en salarisadministratie. Lees meer

Je hebt nog tot 1 januari om te switchen van HR- en salarisadministratie. Lees meer

Korton Personeelsplanner

Korton Personeelsplanner: Met zo min mogelijk inspanningen een kwalitatief hoogstaande personeelsplanning

Waarom blijven werken met ingewikkelde spreadsheets voor personeelsroosters? Korton Personeelsplanner is speciaal ontwikkeld voor het maken van personeelsplanningen en het registreren van gewerkte uren. Automatische controle op wetgeving, cao en de juiste communicatie met werknemers leveren een hogere tevredenheid op.

Korton Personeelsplanner is gemaakt om in korte tijd en met zo min mogelijk inspanningen een kwalitatief hoogstaande personeelsplanning te maken.

Werken met Korton Personeelsplanner biedt veel voordelen, zoals:

  • kosten besparen door efficiënter inzetten van werknemers
  • eenvoudig en interactief communiceren met werknemers over roosters, beschikbaarheid en verzoeken
  • vereenvoudigen en verbeteren

Wat biedt de koppeling met Korton Personeelsplanner?

Je kunt met de koppeling gemakkelijk de gegevens van je werknemers importeren/inlezen vanuit Loket.nl naar Korton Personeelsplanner. Daarnaast kun je de variabele gegevens in Korton Personeelsplanner importeren. En andersom kun je de (gewerkte) uren, verlofuren, tijdregistratie exporteren van Korton Personeelsplanner naar Loket.nl. Door deze automatisering hoef je niet meer de gegevens over te typen en ontstaat er synergie tussen Loket.nl en Korton Personeelsplanner. Dit levert een significante tijdbesparing op.

Type Koppeling

Webservice

Over Korton

Korton Personeelsplanner wordt ontwikkeld door ICT- en softwarebedrijf Korton Group. Cloud oplossingen en softwareapplicaties van enterprisekwaliteit worden toegankelijk gemaakt voor middelgrote bedrijven. Korton heeft ook een eigen software ontwikkelafdeling. De ontwikkelaars werken daar aan nieuwe software oplossingen. Deze hebben een essentiële waarde voor onder meer bedrijven en instellingen die met complexe personeelsroostering te maken hebben. Korton focust zich op vervoer, hotels, sportaccommodaties en dagrecreatie. Je kunt Korton Personeelsplanner afnemen vanaf honderd in te plannen werknemers.

Prijzen van deze software

De eenmalige kosten voor implementatie en inrichting zijn op aanvraag. Daarnaast is er een startprijs per maand van €325,- voor 100 medewerkers en 1 planner.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door Korton Personeelsplanner in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

Jouw recensie over Korton Personeelsplanner