Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Korton Workforce

Een optimale balans tussen arbeidsbehoefte en de medewerkerscapaciteit

Creëer de optimale balans tussen arbeidsbehoefte en de medewerkerscapaciteit met Korton Workforce. Stem competenties, werkzaamheden en medewerkerstevredenheid af binnen jouw organisatie.

Rust bewaren op de afdeling, planning en het aanleveren van zuivere werktijden en toeslagen. Dit zijn grote uitdagingen voor roostermakers en de collega’s van de administratie. Door gebruik te maken van de roosterapplicatie van Korton Workforce worden deze complexe werkzaamheden een stuk eenvoudiger.

Waarom blijven werken met ingewikkelde spreadsheets? Deze tool is speciaal ontwikkeld voor het maken van personeelsroosters en het registreren van de gewerkte uren. Automatische controle op wetgeving, cao en de juiste samenwerking met je medewerkers scheelt doorgaans een hoop discussie achteraf. Wel zo prettig met al die verschillende wensen!

Korton Workforce is ontwikkeld om in zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk inspanningen een kwalitatief hoogstaand personeelsrooster te maken. Door te werken met Korton Workforce:

  • heb je inzage in de groosterde- en nog openstaande diensten;
  • vervang je grotendeels handmatige handelingen door geautomatiseerde functionaliteiten;
  • heb je roostering, verwerking en verantwoording van gewerkte uren in één digitale omgeving;
  • bestaat er een verminderde foutkans door gegevens automatisch uit te wisselen met andere systemen, zoals HR-, administratie- en reserveringssystemen.

Wat biedt de koppeling met Korton Workforce?

Het importeren van personeelsgegevens (stam- en contractdata) scheelt veel tijd en voorkomt foutieve invoer. De planner kan direct aan de slag met het opstellen van de planning en kan de medewerker direct werken de Web/iOS/Android apps.

Type koppeling

RESTful API

Over Korton Workforce

Veel ondernemers zullen zich herkennen in de start van Korton Workforce. De founding father zag een kans en greep hem. Een jaar lang heeft hij achter zijn studenten bureau gebouwd aan een applicatie. Inmiddels bestaat Korton Workforce vele jaren, ontwikkelen verder en zetten zich al meer dan 15 jaar in op het gebied van Workforce Management, waar Korton Workforce een onderdeel van is. Doe je dit goed, dan kan het voor organisaties een groot verschil maken.

Korton Workforce is er trots op dit verschil te kunnen realiseren. Net zoals ze bij Korton trots zijn op alle klanten die al jarenlang van de diensten gebruik maken. Korton Workforce is onderdeel van Korton Software, een software bedrijf dat meerdere applicaties maakt.

Prijzen

Korton Workforce is al beschikbaar vanaf €325,- per maand.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Korton Workforce

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure