Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

L1NDA de alles-in-1 oplossing voor roosteren, verloning en urenregistratie

Met L1NDA maak jij eenvoudig en snel jouw personeelsplanning. Bespaar uren tijd met handige functionaliteiten, zoals het eenvoudige planbord, rooster templates en de dienstenmarktplaats. Met de belangrijkste cijfers bij hand houd je grip op de loonkosten, en stuur je eenvoudig op winst. Je team kan haar beschikbaarheid opgeven, diensten wisselen en uren bijhouden via de eenvoudige app. Roosteruren vs gewerkte uren bijhouden en eenvoudig uitbetalen? Alles in 1 simpele omgeving.

Wat biedt de koppeling met L1NDA?

Snelle en foutloze verloning!


De koppeling tussen L1NDA en Loket.nl deelt gegevens tussen beide systemen waardoor jij minder zaken handmatig hoeft uit te voeren:

  • Personeelsgegevens worden vanuit Loket.nl naar L1NDA verstuurd – zo heb jij altijd een accuraat personeelsbestand in L1NDA, met alle relevante gegevens voor de planning.
  • De gewerkte-, plus- en improductieve uren worden verstuurd van L1NDA naar Loket.nl, zodat alle gegevens gereed zijn voor de daadwerkelijk verloning.

Type koppeling

RESTful API

Over L1NDA

L1NDA is in 2008 ontstaan specifiek voor ondernemers. Oprichter Wouter Suren werkte in de horeca en werd dagelijks geconfronteerd met de frustraties rond het roosteren, verloning en urenregistratie. Hij besloot zelf de oplossing te ontwikkelen: een rooster software systeem dat perfect aansluit bij de wensen van de ondernemer en medewerkers.

Inmiddels is L1NDA Planner uitgegroeid tot de marktleider in online personeelsplanning in de horeca én daarbuiten. Meer dan 3.500 bedrijven en 110.000 professionals plannen dagelijks met L1NDA!

L1NDA’s motto? Mensen eerst, altijd! Daarom is L1NDA gefocust op tijd- en kostenbesparing én gemak voor de planner, manager en medewerker.

Prijzen van deze software

De prijzen m.b.t. de L1nda software zijn op aanvraag. Idealiter kan je L1nda 14 gratis proberen en ervaren hoe snel je zelf een compleet rooster kan maken.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over L1NDA Planner

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure