Loonkostenvoordelen.nl

Spoor onbenutte kansen op met Loonkostenvoordelen.nl

Loonkostenvoordelen.nl snapt dat je niet alle kennis, kunde en tijd in huis hebt om alle veranderende wetten en regels (met terugwerkende kracht) toe te passen op je (ex-) medewerkers. Om niet de gehele administratie door te hoeven spitten en te controleren op vele variabelen, heeft Loonkostenvoordelen.nl een applicatie die zowel sneller als vollediger onbenutte kansen opspoort.  De applicatie is volledig geoptimaliseerd en gebouwd met inachtneming van de specialistische kennis rondom de betreffende wet- en regelgeving, waardoor je geen premiekortingen of loonkostenvoordelen onbenut laat.

Met de applicatie is het mogelijk om veilig en geheel geautomatiseerd loonkostenvoordelen en premiekortingen te claimen voor medewerkers welke in dienst treden bij een werkgever. Dit is inclusief digitale ondertekening door de medewerker en het geautomatiseerd verzenden van doelgroepverklaringen naar het UWV met track & trace.

Wat biedt de koppeling met Loonkostenvoordelen.nl?

Dat geen enkele werkgever nog een premiekorting of loonkostenvoordeel onbenut laat.

Type koppeling

RESTful API

Over Loonkostenvoordelen.nl

Samen met een team van experts en medewerkers zijn ze bij Loonkostenvoordelen.nl in staat om je te adviseren en ervoor te zorgen dat je alle mogelijke premiekortingen en loonkostenvoordelen benut. 
Door een mix van professionals kunnen ze je helpen bij diverse vraagstukken en wordt er meer winst gerealiseerd voor je organisatie. Gezien de vertrouwelijkheid van data hanteren ze strikte regels en processen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Kwaliteit staat voorop.

Prijzen

Naar het verleden toe hanteert Loonkostenvoordelen.nl een tarief op basis van ‘no cure no pay’. Naar de toekomst toe hanteren we een abonnement met achteraf ‘no cure no pay’. Er worden geen extra kosten voor deze koppeling in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Klik op de button hieronder voor meer informatie over het activeren van de koppeling.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Loonkostenvoordelen.nl