MONI: Automatisering en outsourcen van je administratie

Als ondernemer wil je ondernemen. Om het overzicht te bewaren is een goede administratie onmisbaar. Dat is vaak tijdrovend en kostbaar, maar MONI kan je helpen! MONI is boekhouden anno nu; naast het maximaal uit handen nemen van je administratieve taken, geeft ze je ook nog eens meer inzicht in je onderneming. Met de systematiek weet je altijd en overal hoe je onderneming ervoor staat.

Wat biedt de koppeling met MONI?

Met MONI word je maximaal ontzorgd van administratieve rompslomp en heb je altijd actueel inzicht in je stuurcijfers. Hier zorgt MONI voor door middel van een Scan & Herkenservice waarmee je inkoopfacturen gemakkelijk naar MONI toestuurt zodat deze verwerkt kunnen worden. Daarnaast worden betalingen automatisch klaargezet en verwerkt door gebruik te maken van een bankkoppeling. Tevens kun je met MONI factureren vanuit je pakket en geeft het op maat gesneden dashboard het benodigde inzicht.

Type Koppeling

Webservice

Over MONI

MONI is een unieke combinatie van een geautomatiseerd boekhoudpakket en persoonlijke coaching voor je financiële administratie. MONI neemt met behulp van geavanceerde ICT-oplossingen administratieve taken van je over en biedt je realtime inzicht in de financiële situatie van je onderneming. MONI ontzorgt en geeft je weer de tijd om te doen wat je het liefst doet: ondernemen!

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die door MONI in rekening gebracht worden, zijn op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

Jouw recensie over MONI