Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Eenvoudig medewerker gegevens uitwisselen met Nedap ONS

De koppeling tussen Loket.nl en Nedap ONS maakt het mogelijk om eenvoudig medewerker gegevens uit te wisselen. Nieuwe en gewijzigde medewerkers worden hierdoor automatisch beschikbaar gemaakt in Nedap ONS Administratie. De volgende onderdelen worden meegenomen in de koppeling naar Nedap ONS:

  • Naam
  • Adresgegevens
  • Dienstverband
  • Contract gegevens
  • Functie
  • Teamtoewijzing

De gegevens zullen door middel van een scheduler aangeboden worden, maar via een GUI is inzichtelijk wanneer er gegevens zijn uitgewisseld (van Loket.nl naar Nedap ONS). Daarnaast is er de mogelijkheid om ook handmatig een ‘uitwisseling’ te starten.

Via de webapplicatie van Nedap ONS kunnen er ook extra gegevens toegevoegd worden indien dat gewenst is. Zo kan er bijvoorbeeld een deskundigheidsprofiel toegevoegd worden, welke afhankelijk kan zijn van verschillende waarden uit Loket.nl.

Wat biedt de koppeling met Nedap ONS?

Een geautomatiseerde medewerker (HRM) koppeling tussen Loket.nl en Nedap ONS, waarmee gegevens bijgewerkt worden.

Type Koppeling

RESTful API

Over Qoden

Qoden bestaat uit een team van zeven mensen, met Wouter Hutten als eigenaar. Er is simpelweg één ambitie: het verschil maken voor organisaties met de webapplicaties en gegevenskoppelingen van Qoden.

Zorgen dat organisaties met behulp van de tools efficiënter kunnen werken: goedkoper, sneller en foutloos. De uitdaging is om met de klant heel scherp in beeld te krijgen wat de vraag is. Er worden geen uitgebreide projectplannen geschreven, maar wel duidelijke afspraken gemaakt en veel terugkoppelingen. Samen wordt er getest tot de klant helemaal tevreden is.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die u betaald voor het gebruik van Qoden, zijn op aanvraag via: accordis.nl

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Nedap ONS

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure