Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Nostradamus

De foutkans? Die brengt Nostradamus terug tot een absoluut minimum. Hoe? Door digitale urenregistratie en een koppeling met je verloningspakket.

Wat biedt de koppeling met Nostradamus?

De koppeling tussen Loket.nl en Nostradamus gaat automatisch op een ingesteld tijdstip. Deze pakketten zijn volledig op elkaar afgestemd.

De uitwisseling van gegevens geldt voor zowel medewerkergegevens als de uren voor de verloning en je beheert deze gegevens vanuit één omgeving. Hiermee voorkom je administratieve rompslomp.

Het versturen van de gewerkte uren e.d. verloopt ook eenvoudig. Met de koppeling heb je de gegevens van Nostradamus met één druk op de knop naar Loket.nl verstuurd.

Type Koppeling

RESTful API

Over Nostradamus

Nostradamus ontwikkelt software waarbij de gebruiker centraal staat. Daarbij is Nostradamus volledig transparant in alles wat ze doen en zijn ze graag interactief met hun klanten. Hun credo is: delen = vermenigvuldigen. Bij Nostradamus doen ze hun werk met passie en laten zich inspireren door de gebruikers.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. De kosten die door Nostradamus in rekening worden gebracht, zijn op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren in samenwerking met Nostradamus.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Nostradamus

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

online magazine overstappen
Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure