Betalingen automatisch naar de bank gestuurd!

OneLinQ SalaryPay maakt een koppeling met jouw bank om goedgekeurde salarisbetalingen en loonafdrachten in Loket.nl eenvoudig te betalen. OneLinQ SalaryPay haalt de salarisbetalingen en loonafdrachten automatisch op uit Loket.nl. Na autorisatie in het OneLinQ portaal worden de betalingen naar de bank gestuurd.

Wat biedt de koppeling met OneLinQ?

Eenvoudig betalen van salaris en loonafdrachten door de OneLinQ bankkoppeling.Automatisch ophalen van geaccordeerde salarisbetalingen en loonafdrachten uit Loket.nl.Autoriseren van deze betalingen binnen OneLinQ, waarna deze naar jouw bank gestuurd worden.Het is hierdoor niet meer nodig handmatig je salarisbestanden en loonafdrachten te downloaden vanuit Loket.nl en te uploaden bij jouw bank.

Type Koppeling

Webservice

Over OneLinQ

OneLinQ is een toonaangevende FinTech dienstverlener die bedrijven één platform biedt voor het verwerken van betalingen overal ter wereld. OneLinQ richt zich op het verbeteren van de klantervaring, het stroomlijnen van zakelijke processen, het verbeteren van de efficiëntie en het verlagen van de kosten van haar klanten.

Het OneLinQ-platform is een krachtige betaaloplossing, beschikbaar als cloudservice. Deze vormt de basis van alle OneLinQ-oplossingen, zoals SalaryPay.

Prijzen van deze software

De prijzen voor het gebruik van OneLinQ zijn op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

Jouw recensie over OneLinQ