Pink Elephant

Pink Elephant: De juiste partner bij het oplossen van complexe business intelligence vraagstukken

Pink Elephant is een internationale IT-dienstverlener die bedrijven helpt innovatie te stimuleren. Door innovatieve technologie, training en consultancy in te zetten zal je organisatie een succesvolle toekomst tegemoet gaan. De juiste inzet van mensen en IT creëert synergie tussen jouw bedrijfsdoelstellingen, kennis en ondernemerschap. De business intelligence tak van Pink Elephant beschikt over consultants met jarenlange ervaring in diverse projecten voor nationale en internationale organisaties. Dit maakt Pink Elephant de juiste partner bij het oplossen van complexe business intelligence vraagstukken. Of het gaat om het ontsluiten, verrijken, verbeteren of visualiseren van data, Pink Elephant helpt je verder!

Wat biedt de koppeling met Pink Elephant?

  • Eenvoudig in te richten ontsluiting voor Loket.nl, zodat je de data kunt opnemen in je eigen BI omgeving of kunt analyseren met je favoriete Analyse tool zoals Power BI of Qlik Sense.
  • Extractie en opslag van Loket.nl data op een eigen locatie (database of CSV) zodat de data met reporting tools (Power BI / Qlik) kan worden geanalyseerd.

Type Koppeling

Webservice

Over Pink Elephant

Pink Elephant heeft als doel organisaties in staat te stellen om succesvol de transformatie naar de cloud te maken terwijl ze in de dagelijkse IT-ondersteuning van hun business volledig worden ontzorgd. Sinds de oprichting in 1980 ziet Pink Elephant een belangrijke synergie tussen bedrijfsdoelstellingen, kennis en ondernemerschap van mensen en de manier waarop IT een belangrijke bijdrage levert om innovatie mogelijk te maken en het onderscheidend vermogen naar de markt te vergroten. Pink Elephant is actief in meer dan 20 landen en levert diensten op het gebeid van Outsouring, Professional Services, Consulting en Education Services.

Prijzen van deze software

Loket.nl brengt geen kosten in rekening voor het gebruik van de koppeling. Pink Elephant brengt eenmalig €1500,- in rekening. Hierbij is de aanschaf, gebruik en configuratie inbegrepen.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

Jouw recensie over Pink Elephant