Planningsoftwareselect.nl

Sneller en slimmer de juiste planningssoftware vinden

Planningsoftwareselect.nl is het online keuzeproces waarmee je in drie eenvoudige stappen de ideale planningssoftware kunt vinden. Dit online keuzeproces geeft toegang tot slimme tools en marktkennis waarmee een foute keuze van planningssoftware voorkomen kan worden. Hiermee bespaar je een verloren investering van tijd en geld. Het online keuzeproces is 100% onafhankelijk en anoniem.

Wat biedt de koppeling met Planningsoftwareselect.nl?

Een betaalbare oplossing waarmee je zelfstandig de ideale planningssoftware kunt vinden.

Klantwaarden:

  • Tijdswinst: Dankzij het persoonlijke keuzeproces krijg je met één druk op de knop een overzicht van potentiële planningssoftware. Het voordeel hiervan is dat je niet tientallen websites en brochures van leveranciers hoeft te doorlopen.
  • Structuur: Planningssoftware selecteren doe je niet dagelijks waardoor ervaring en kennis hiervan vaak ontbreekt. Het online keuzeproces bestaat uit drie eenvoudige stappen waarmee je doeltreffend de ideale planningssoftware kiest, ook zonder uitgebreide voorkennis.
  • Ambities realiseren: Het online keuzeproces helpt met het vinden van de juiste planningssoftware, wat zal bijdragen aan het realiseren van ambities.
  • Zelfredzaamheid: Het online keuzeproces is eenvoudig in gebruik. Je kunt het keuzeproces stap voor stap doorlopen. Het voordeel hiervan is dat hulp van externe consultants overbodig is. 
  • Onafhankelijk en anoniem: Het online keuzeproces doorloop je 100% onafhankelijk en anoniem. Ambities en privacy staan voorop.
  • Bespaar een verloren investering van tijd en geld: Het online keuzeproces helpt je met het succesvol afronden van de zoektocht naar ideale planningssoftware. Hiermee bespaar je tijd en kun je een foute keuze van planningssoftware voorkomen.

Type Koppeling

Online keuzetool (voor planningssoftware)

Over Planningsoftwareselect.nl

Planningsoftwareselect.nl is een initiatief van Planbizz. Planbizz is de onafhankelijke expert in planningssoftware. Met een collectief van onafhankelijke experts helpen zij organisaties en instellingen in uiteenlopende branches bij de selectie, implementatie en optimalisatie van planningssoftware.

Prijzen van deze software

Planningsoftwareselect.nl heeft twee pakketten:

  • START: Dit is een gratis pakket waarmee je toegang krijgt tot stap één van het keuzeproces: bepaal de wensen en eisen. Hiermee zet je gemakkelijk je wensen op een rij. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en voorkom je dat je na aanschaf concludeert dat je functionaliteiten mist.
  • COMPLEET: Met dit totaalpakket krijg je volledige toegang tot alle stappen van het online keuzeproces. Hiermee kun je gebruik maken van alle slimme tools en marktkennis waarmee je eenvoudig en snel de ideale planningssoftware vindt. De kosten voor dit totaalpakket bedragen eenmalig 495,- EUR incl. 21% BTW.

Activeren van deze koppeling

Ga naar de website van deze tool om Planningsoftwareselect.nl te gebruiken.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Planningsoftwareselect.nl

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.