Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

SnelStart maakt boekhouden makkelijk

Meer tijd overhouden voor de onderneming en zorgeloos boekhouden? SnelStart is één van de eerste boekhoud- en facturatiepakketten in Nederland. Sinds begin jaren tachtig ontwikkelt SnelStart boekhoudsoftware voor ondernemers. Al die jaren met de insteek om boekhouden eenvoudig en begrijpelijk te maken voor de ondernemer. De klant staat centraal bij het ontwikkelen van de software.

De koppeling tussen SnelStart en Loket.nl maakt het mogelijk dat journaalposten automatisch ingeschoten worden in het boekhoudprogramma. Zodra de loonrun wordt goedgekeurd, worden journaalposten rechtstreeks aangeboden aan SnelStart.

Wat biedt de koppeling met SnelStart?

Boekhoudgegevens vanuit SnelStart worden via de koppeling automatisch ingelezen in Loket.nl en vice versa: informatie vanuit Loket.nl vind je eenvoudig terug in SnelStart. De uitwisseling van relevante data voorkomt onnodige dubbele invoer en zorgt voor meer efficiency.

Type Koppeling

Journaalapplicatie koppeling

Over SnelStart

Succesvolle ondernemers vormen de basis van een florerende economie. SnelStart ziet het als haar taak om bedrijven te faciliteren met innovatieve oplossingen voor administratieve vraagstukken. Ondernemers ontzorgen zodat zij hun bedrijf kunnen laten groeien en daarmee een meerwaarde bieden aan onze maatschappij.

Prijzen van deze software

Kijk voor meer informatie over de prijzen van SnelStart op: https://www.snelstart.nl/gratis-proberen en https://www.snelstart.nl/producten/accountants.

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over SnelStart

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

online magazine overstappen
Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure