Profiteer nogvan voordeel.

Profiteer nog van voordeel.

Talent Manager

Inzicht in talent

Talent Manager helpt organisaties om inzicht te krijgen in het talent en ontwikkelpotentieel van medewerkers. Met Talent Manager zorg je ervoor dat jouw medewerkers de mogelijkheid krijgen om zelf de regie over de professionele ontwikkeling te nemen en zo de beste resultaten uit de beoordelingscyclus te halen. Tegelijkertijd zorgt het digitaliseren van dit proces voor een aanzienlijke tijdsbesparing voor zowel de manager, als HR, als de medewerker. Talent Manager heeft de volgende unieke eigenschappen:

  • Rijke gevulde applicatie wat de configuratie en implementatie bevorderd;
  • Eenvoudig en makkelijk te gebruiken voor HR, management en de medewerker en dat zorgt voor een fijne ervaring;
  • Rijke data & analyse mogelijkheden om beslissingen te ondersteunen en
  • Mogelijkheid om proces te sturen vanuit HR en/of management of de medewerker zodat het voor iedere organisatie geschikt is.

Wat biedt de koppeling met Talent Manager?

Door Talent Manager te koppelen aan Loket.nl zijn organisaties in staat om eenvoudig een effectieve medewerker ontwikkelings- en beoordelingsproces neer te zetten. Kortom, geen papieren meer om dit proces te regelen. Wanneer een evaluatie is afgerond, wordt het teruggestuurd naar Loket.nl (Qwoater) en daar heb je de volledige dossieropbouw.

Om Talent Manager effectief te laten werken, hebben wij gegevens van medewerkers nodig. Deze gegevens staan voor een groot gedeelte al in Loket.nl en worden met een druk op de knop overgezet naar Talent Manager en up to date gehouden (vanuit Loket.nl).

De koppeling die wij bieden is real life en de verwerking van de medewerker-gegevens vindt plaats in beide oplossingen aan de hand van de laatste Data Privacy standaarden.

Type Koppeling

RESTful API

Over Talent Manager

Talent Manager vindt dat niet het systeem, maar de visie op Talent Management leidend moet zijn voor organisaties. Mede daarom is het systeem ook zeer flexibel ontwikkeld. Of het nu gaat om een traditionele beoordelingscyclus, continue feedback of performance management: Talent Manager realiseert het allemaal in het systeem. Zo vergroot je namelijk het gemak en de betrokkenheid van managers en medewerkers.

Prijzen van deze software

Op aanvraag.

Activeren van deze koppeling

Neem contact op met Talent Manager om de koppeling te activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over Talent Manager

logo inruilweken

Wat als overstappen naar nieuwe salarissoftware niet ingewikkeld is?

online magazine overstappen
Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure