Jouw oude software is noggeld waard.

Jouw oude software is nog geld waard.

tamigo: Maakt het planningsproces leuk

tamigo zorgt voor een optimale planning door direct inzicht te geven in de loonkosten en productiviteit. Het roosterproces kan bijna iedereen wel ondersteunen, maar hoe zorg je ervoor dat iedereen in je organisatie het ook echt gebruikt? En hoe zorg je ervoor dat je vooraf al inzicht hebt in je productiviteit, loonpercentage, bezetting en beschikbaarheid van je medewerkers? tamigo zorgt ervoor dat je planningen binnen budget blijven. tamigo stuurt niet alleen iedere maand de uren, toeslagen, vakantie-uren, etc. netjes naar Loket.nl, maar kan ook de medewerkers automatisch importeren vanuit Loket. Wil je daarnaast koppelingen met je klantenteller, kassasysteem, ERP of andere databases? tamigo kan iedere koppeling realiseren.

Wat biedt de koppeling met tamigo?

  • Online in- en uitklokken of via de app
  • Onbeperkt support
  • Automatische export van werknemer- en werkgevergegevens vanuit Loket.nl naar Tamigo
  • Het automatisch importeren van variabele gegevens vanuit Tamigo naar Loket.nl

Type Koppeling

RESTful API

Over tamigo

tamigo is de Europese marktleider in online personeelsplanning. Door de sterke focus op eenvoud en sterke analytische inzichten profiteren inmiddels meer dan 130.000 gebruikers in 17 landen dagelijks van tamigo. Door onze lokale kantoren krijgen klanten alle aandacht en kunnen ze onze kennis gebruiken voor het reduceren van loonkosten en het optimaliseren van processen, omzet en marge. tamigo gelooft niet in grote IT projecten, maar een pragmatische aanpak waardoor je binnen enkele dagen ‘live’ kunt zijn!

Prijzen van deze software

De koppeling met Loket.nl wordt kosteloos aangeboden. tamigo heeft een maandelijkse fee op basis van het gebruikers/vestigingen, zodat al onze klanten kunnen profiteren van dezelfde functionaliteiten. Probeer tamigo 30 dagen gratis via tamigo.nl/gratis-testen. De prijzen staan ook weergegeven op de website van tamigo.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

Geen recensies beschikbaar

Aanmelden nieuwsbrief

  • Hidden

Download brochure

Jouw recensie over tamigo

Leaflet declareren

Digitaal declareren: de voordelen

Meer gemak, tijd besparen en tevreden medewerkers in een handomdraai? Ontdek vijf positieve effecten in onze handige leaflet.

pop-up whitepaper bewaren medewerkersgegevens nw

Ontdek de regels en richtlijnen over het bewaren van medewerker-gegevens

Bij het in dienst nemen en hebben van medewerkers komen een hoop persoonsgegevens kijken. Digitale dossiers zijn een geschikte manier om documenten met persoonsgegevens veilig te bewaren. Maar hoe lang mag je persoonsgegevens eigenlijk bewaren?

pop-up whitepaper verlof regelen organisatie nw

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de verlofadministratie van je organisatie?

Ontdek in onze whitepaper hoe jij verlof zo eenvoudig en efficiënt mogelijk inricht.

Download brochure