VerzuimSignaal

VerzuimSignaal: Software voor verzuimbegeleiding, verzuimpreventie en het inzetbaar houden van werknemers

VerzuimSignaal is software voor verzuimbegeleiding, verzuimpreventie en het inzetbaar houden van werknemers. VerzuimSignaal is bedoeld voor werkgevers, arbodiensten, bedrijfsartsen, paramedisch specialisten en verzekeringsvolmachten. Daarnaast biedt VerzuimSignaal apps en portalen voor leidinggevenden en werknemers. Het is een volledig webbased oplossing met een hoge mate van beschikbaarheid en veiligheid. Je kunt, waar je ook bent, overal en 24 uur per dag veilig inloggen.

Wat biedt de koppeling met VerzuimSignaal?

Op basis van de klantwens worden organisatie, werknemer en verzuimgegevens gesynchroniseerd. Dit gebeurt voor organisatie en werknemergegevens dagelijks, voor verzuim gebeurt dit meerdere malen per dag.

Type Koppeling

Webservice

Over VerzuimSignaal

VerzuimSignaal werkt al meer dan 15 jaar aan de veiligheid, gezondheid en duurzame inzetbaarheid van meer dan 2 miljoen werknemers. Wij doen dit door onze klanten te voorzien van de meest flexibele, complete en gebruiksvriendelijke software voor verzuimbegeleiding en het monitoren van arbeidsomstandigheden. Hierbij geloven wij sterk in de kracht van eenvoud, connectiviteit en data. Onze software ondersteunt meer dan 200.000 leidinggevenden, HR-medewerkers, casemanagers, bedrijfsartsen en verzekeringsspecialist.

Prijzen van deze software

De kosten voor de eenmalige implementatie bedragen ca. €1100,-. De kosten voor het gebruik van de koppeling bedragen €125,- per maand. Daarnaast worden er kosten in rekening gebracht per actief dienstverband (werknemer). Dit begint bij €8,- per werknemer per jaar (voor het gebruik van VerzuimSignaal).

Loket.nl brengt geen extra kosten voor deze koppeling in rekening. Bovengenoemde prijzen worden door VerzuimSignaal in rekening gebracht.

Activeren van deze koppeling

Het accountants- of administratiekantoor kan deze koppeling voor de werkgever activeren.

Recensies

M. Van Aerde
31/01/2020
Stabiel, betrouwbaar en veelzijdig.
  • Stabiel, betrouwbaar en veelzijdig.
  • Uitsluitend Cloud
F. Stam
18/07/2018
Bij vele gebruikers werkzaam als bedrijfsarts van dit software pakket.
  • Overzichtelijk
  • Regelmatig-vaak problemen met opslaan gegevens in medisch dossier hetgeen opgelost zou worden in een nieuwe release en nog steeds problemen waardoor je alles in word document moet zetten. Belangrijk probleem! Als gebruiker nauwelijks invloed op practische onvolkomenheden. Trage afwikkeling van problemen.

Aanmelden nieuwsbrief

Download brochure

Jouw recensie over VerzuimSignaal